Headerbild

Följ våra 12-års lag på Ulvacupens ..

2009-06-14 i Allmänt

.. äventyr här på vår hemsida.

Fredag

Samling 17.00 vid Adenmarks, Stora Höga för avresa mot Ulvåker och ulvacupen för våra F97 och P97.

Lördag

Först ut att spela var P97 lag 1, väckning 6.00 - vi inledde mot Bergums IF, där en säker seger med 4-1 togs, samtliga 4 mål av Oscar Thompson. I nästa match ställdes vi mot IFK Skövde FK, seger på nytt, 5-1, målskyttar Dennis Olofsson 2, Oscar Thompson 2 och Linus Enander 1 (även Skövdes mål gjordes av oss ..). Tredje och sista gruppspelsmatchen mot IFK Mariestad slutade 0-0 och detta innebär att vi är gruppsegrare och spelar sextondelsfinal i A-slutspelet kl 10.00 i morgon.

Sedan var det F97 tjejernas tur - tre bra och jämna matcher spelmässigt, men inget flyt i målgörandet. Tre förluster, Hörnebo SK 0-2, Qvidings FIF 0-2 och Mariestads BoIS 2-4 efter 2 mål av Josefine Kinnmark. I morgon väntar B-slutspel med start kl 11.00.

P97 lag 2 - sista gänget ut. Seger i första matchen mot Jula Hassle/Torsö 2-0 efter mål av Adam Winkler och William Regnstrand. Andra matchen, återigen seger med 2-0, mot Tibro AIK FK, målgörare Adam Winkler och Pontus Hallquist. I tredje matchen mot Lindome GIF blir det 2-2, målskytt William Regnstrand 2. Detta innebär att vi blir tvåa i gruppen, efter Lindome som har bättre målskillnad, men A-slutspel och sextondelsfinal kl 10.00 i morgon gäller.

Lördagkvällen var räddad, det bokades bord för alla spelare och ledare på den lilla pizzerian i Stöpen (mindre än Ucklum .. ?!). Vi fyllde deras uteservering med våra lag !!!

Sedan var det godistajm och äntligen någon timma tillsammans för killarna och tjejerna. Det blev ingen kubb / brännboll. Vi kände att det varit så tajt schema under dagen att det var bättre med "fria aktiviteter". Ledarna tog en välbehövlig kopp kaffe och en chokladbit.

Söndag

Dagen inleddes med sextondelsfinalerna för P97 i A-slutspelet, Vallen lag 2 förlorade med 3-0 mot Nols IK, medan Vallen lag 1 slog ut Landvetter IS med 1-0 efter mål av Dennis Olofsson.

Tjejerna gjorde återigen en bra match mot Myckleby IK i B-slutspelet, efter ledning 1-0 i paus efter mål av Josefine Kinnmark och spelövertag fick Myckleby in kvitteringen i matchens sista spark. Förlängning, fortfarande 1-1 och sedan lite snöpligt förlust på straffar.

Det blev stopp även i för P97 lag 1 i åttondelsfinalen, med klara 5-1, målskytt Oscar Thompson, besegrades vi av Hovslätts IK.

Drygt 30 spelare och ledare - samt alla fantastiska föräldrar som varit med och stöttat - vänder nu hemåt till Stenungsund, många härliga minnen rikare. 

Det första killarna sa vid Adenmarks på söndag eftermiddag - vad tråkigt att vi är hemma, vi vill vara kvar på cupen och vara mer tillsammans med tjejerna ! Är det inte härligt ?