Headerbild

Damer

Damsektionen

Vallens Dam A-trupp 2023 består av ca 25 spelare. Vårt A-lag spelar i div.3 Bohuslän-Dal, dessutom har vi ett andralag som spelar i div.4 Bohuslän.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom damsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Stella Lachonius från Skärhamns IK samt Alva Isaksson och Clara Nilsson från Stenungsunds IF. Lämnat oss Hilda Karlge gjort, men det nya lagbygget som startade redan förra året fortsätter. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ett 25-tal tjejer födda 2007-2009 och spelar med ett lag i F16/07 div.2 Dalsland-Bohuslän.

 

Vill Du kontakta oss - maila till dam@vallensif.se

Marith Rutgersson, ordförande

 

Dam A - laget.se

Dam Utv - laget.se