Headerbild

Herrar

Herrsektionen

Vallens IF Herr A-trupp 2023 består av ca 25 spelare. Vårt A-lag spelar i div.5 Bohuslän, dessutom har vi ett andralag som spelar i div.6 Bohuslän.

Vi har börjat bygga en verksamhet som vi tror kan bära riktigt långt. Inom herrsektionen jobbar vi vidare med att försöka skapa förutsättningar för topprestationer och att bygga kontinuitet av det som nu startat. Detta försöker vi åstadkomma genom delaktighet, långsiktighet och förankring. "Pusslet skall pusslas, och alla inblandade har rätt att hjälpa till med bitarna".

Vår A-trupp har förstärkts med Daniel Khoda-Bakhsh från Stenungsunds IF samt hemvändaren Stefan Cosic från Näsets SK. Lämnat oss har en hel del rutin gjort, men det nya lagbygget har tagit fart. Vi har en ung och mycket lovande trupp som kommer att bli riktigt duktiga om bara tålamod finns bland spelare och ledare.

Till detta kommer vår Utvecklingstrupp som består av ca 25 killar, födda 2007-2008 och spelar med ett lag i P15/07 div.2 Bohuslän-Dal samt ett lag i div.4 Västergötland.

 

Vill Du kontakta oss - maila till herr@vallensif.se

Martin Hesselroth, ordförande

 

Herr A - laget.se

Herr Utv - laget.se