Headerbild

Ulvacupen F12/98

2010-06-19 i Allmänt

Följ deras äventyr här på vår hemsida.

Fredag

Samling 17.00 och avresa mot Ulvåker, Skövde och Ulvacupen för våra F98 tjejer.

Lördag

Först ut att spela var Vallen vit, matchstart 8.30, så det var tidig väckning. IK Zenith från Göteborg stod för motståndet. Matchen slutade 0-0, en jämn match med få målchanser för bägge lagen.

Nästa match var mot arrangörsföreningen Ulvåkers IF där vi förlorade med 3-2. Tuff start med mål i baken redan efter 15 sek, efter det fick vi jaga boll och stressa.

I sista gruppspelsmatchen väntade Igeltorps IK, seger var nödvändig för att nå A-slutspel och vi vann med klara 3-1 efter mycket bra spel.

Detta innebar en andra plats i gruppen, efter IK Zenith, och 16-dels final.

Efter lite välbehövlig vila - främst för alla hejande föräldrar - var det dags för det blå laget.

Våmbs IF stod för motståndet och då vi inte är med från start vinner de med 3-0.

Nästa match är helt annourlungs och vi vinner klart med 3-0 mot IFK Hjo.

Inför sista gruppseplsmatchen är det bara seger som gäller, om det skall bli A-slutspel - Mariestads BoIS besegras med 1-0.

A-slutpel - och vad händer, jo vi möter varann kl 8.00 på söndag ..

Söndag

Seger för Vallen vit med 3-0 i 16-dels finalen. Färdigspelat för Vallen blå, men inga sura miner här. Detta var något ledarna prata om innan matchen.

I 8-delsfinalen ställdes Vallen vit mot IK Zenith igen, gruppsegrarna som vi spelade 0-0 mot i turneringens första match igår. Tyvärr drog Zenith det längsta stråt för dagen och vann med 1-0.

Ett 20-tal spelare och ledare - samt alla fantastiska föräldrar som varit med och stöttat - vänder nu hemåt till Stenungsund, många härliga minnen rikare.