Headerbild

Herr - 25 april, Viken hemma

2011-04-25 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var hemmapremiären överstökad, härligt att se så många hade uppsökt Stora Höga IP i det fantastiska vädret. Det var dock synd att vi inte lyckades få in en boll samtidigt var det ju skönt med ännu en nolla.

Förhoppningsvis var detta en av fåtal kryssmatcher i år, det är ju annars ngt som vi prenumererat på de senaste åren, (8 förra året och 10 för två år sedan) så låt oss plocka en trea redan nästa match.

Lite kommentarer om domarinsatsen som var näst bäst i år .. det var dock ett domslut som jag fortfarande retar mig på (ngt långsint kanske) och som kunde skänkt Viken tre poäng. Jag tyckte att jag helt klart gick in först och greppade en rullande boll i straffområdet och ngn halvsekund efter så dundrar en Viken spelaren in i ryggen på mig vilket gör att bollen går ut till en friställd Vikenit som nästan får öppet mål, som tur är blir han ngt överrumplad och jag hinner upp och lyckas få ut bollen till hörna. Hade de fått mål där eller på den efterföljande hörnan hade jag inte varit helt nöjd. Domarens förklaring:
- Domaren: Jag dömer lika i och utanför straffområdet.
- Jag: jaha, jag hade ju kontroll på bollen när han sparkade mig i ryggen...
- Domaren: Ni hade aldrig fått straff för det.
- Jag: hur skulle det gå till, nu snackar du allt bort dig själv.. 
- Domaren: Ge dig, du kommer aldrig att få rätt..

Ödmjuk som man är gick man därefter och förberedde sig på kommande hörna.