Headerbild

Dam - 30 april, Husqvarna borta

2011-04-30 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Vad hände? Vi var ett helt annat Vallen idag, tråkigt nog.

Matchen slutade med en svidande 5-0-förlust borta mot Husqvarna och vi kom inte alls upp i samma anda som i förra matchen. Husqvarna var riktigt taggade och vi var inte ens i närheten av varken deras nivå, eller den nivå som vi vet att vi kan hålla.

Det både märks och känns från början att vi inte är riktigt med, de får in två tidiga mål varav ett som vi oturligt nog orsakar själva genom slarv. I halvlek bestämmer vi oss för att rycka upp oss ordentligt, vilket vi gör och i början av andra halvlek jagar vi ett reduceringsmål. Men när målet inte kommer, gör istället Husqvarna 3-0 och sen rinner det tyvärr bara iväg.

Det fanns tyvärr inte tillräckligt mycket vilja idag. Så nej, detta var ingen rolig match att analysera och blogga om… Nu glömmer vi denna skitmatch, går vidare och fokuserar på den kommande veckans träningar samt hemmamatch mot Skepplanda.

Imorgon spelar FF hemma mot Rössö United klockan 16.00 på Stora Höga IP, be there!