Headerbild

Herr - 1 maj Åsebro borta

2011-05-01 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Vi anlände till Rudevi IP redan 2.20 innan match så vi hade gott om tid att njuta lite av solen och inta den superba pastasallad som ledarteamet hackat ihop. Planen såg otroligt grön och inbjudande ut och stämningen kändes lagom spänd.

Matchen blev en otrolig chansfattig tillställning och slutade 0-0, sett till chanser fick jag ihop det till två hyfsade från Vallens håll som kunde resulterat i något mål medan jag inte fick ihop det till någon chans för Åsebro.

De ägnade sig mest åt att få till snabba omställningar i djupled på våra felpass och dunka in långa höga bollar mot straffpunkten på frisparkar. De hade dock ingen större framgång med sin taktik men det hade å andra sidan inte vi heller.

Planen som såg så fantastisk ut kan ha varit en stark bidragande faktor till detta, när man skulle spela boll på den så upptäckte vi ganska snart att den var hård som betong och tillsammans med den nya generationens fot(STUDS)bollar så var det svårt att få till mottagningar och passningar. Vi slog oerhört mycket felpass som antingen fastnade hos motståndarna eller rann utanför linjen men vi skyller detta på planen och tar med oss att vi höll nollan igen och tar fram vinnarskallarna till nästa match då Lane står för motståndet.

Mest minnesvärt från fredagskvällen var nog ändå den gourmetiska pastasalladen.