Headerbild

Herr - 13 maj, inför Kungshamn borta

2011-05-13 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Då var det snart helg och matchdags igen, A möter Kungshamn borta på lördag och FF Grohed hemma på söndag.

Sista träningen avklarades igår och det gnuggades avslut med varierat resultat, vi får verkligen hoppas att skärpan (eller om det nu var planen som var lite ojämn) är lite bättre på de kommande matcherna. För FF gäller det att fortsätta sin segersvit och ta sin fjärde raka medans det för A gäller att avsluta sin prenumeration på kryssmatcher.  

Kungshamn inledde serien med en förlust mot SIF med 2-0 men verkar därefter ha hittat formen och vunnit tre raka mot Strömstad (5-0), Stigen(3-1) och Åsebro(3-2). Kungshamn är det lag som hittills har gjort flest mål i serien och verkar ha hittat det de saknade förra året, en målskytt, deras Tobias Luvenberg har gjort 7 baljor och toppar överlägset skytteligan så här långt.

Kungshamn slutade 5:a förra året och mötena slutade 1-1 uppe i Kungshamn och med en 3-1 förlust hemma och var nog det lag som vi hade svårast för. Det jag minns bäst från förra årets möte på Kungshamnsvallen är Jockes soloraid till 1-0 och kvitteringen där Kungshamns Robin Wickins fick på ett äkta jabulaniskott på den horribelt dömda frisparken som de fick i den absolut sista sekunden.

Förutom nämnde frisparksspecialisten Wickins finns det ytterligare ett gäng spelare i Kungshamn som jag tidigare spelat med i Oddevold, målvakten Björn Johansson, slitvargen Johnny Arvidsson, tekniske Arber Plava och vindsnabbe Hector Maravilla. Det skall bli kul att se vilka av dessa som finns med på Kungshamnsvallen på lördag.