Headerbild

Dam - 13 maj, inför Friscopojkarna borta

2011-05-13 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Nu var det tydligen dax att byta bloggare och lotten föll på mig. Nathalie har verkligen vart en bra bloggare och så kommer man till mig som varken är bra på att uttrycka mig med ord eller text så detta lär ju bli spännande!

Men vem är då jag? Jo, jag är en av chipsen i laget. Andrea Thiel eller Dea som är mitt namn i laget.
Jag går på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg så det innebär tidiga mornar för mig..
Jag har spelat fotboll i Vallen sen jag var 8 år. Jag började med fotbollen genom fotbollsskolan och jag fastnade direkt för det var så kul. I fotbollsskolan så hade jag Vic, Mickan, Anna m.fl. som ledare och nu så har jag spelat med alla och spelar fortfarande med en av dom. Jag hade fått höra av en av ledarna att jag skulle inom snar framtid spela där och ja, här är jag nu :)

Imorgon är det dags för match för laget! Dock inte för mig då jag skadade knäet i onsdags i skolan. Tråkigt men sant. Istället ska jag åka med som mascot till laget och heja på dom när Friscopojkarna står som motstånd. Vi har aldrig mött dom och vet ingenting om dom förutom att de ligger näst sist på 0 poäng. Men samtidigt har de mött Jitex och Derome som är riktigt bra motstånd.

Denna gången ska vi åka dit med ödmjukhet och ren kämpaglöd och så ska töserna banne mig vinna! Jag har ingen lust att åka dit för att se laget förlora, det går inte för sig helt enkelt. Så imorgon förväntar jag mig taggade flickor som kommer kämpa för varandra och bjuda på fin fotboll. Som Torslanda matchen fast snygga till det ytterligare :)

Det kommer bli spännande att se om vi blir 3:e laget i serien som vinner på borta plan. För hittills har hemmalagen alltid vunnit, bortsett från Jitex och Derome.

Så nu siktar vi på 3 nya poäng!