Headerbild

Dam - 20 maj, inför Mariebo hemma

2011-05-20 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Imorgon är det äntligen dags för hemmamatch ute på Ekarvallen och gud vad jag ser fram emot att se laget spela i sitt fina blåa ställ på kära Ekarvallen.

Vi skall möta Mariebo som vi knappt vet något om förutom att de kommer från Jönköping och sist vi mötte ett lag från de trakterna åkte vi på pisk...  Så man kan säga att vi har lite dålig erfarenhet från lagen där borta i Jönköping. Men denna gången är det dom som ska åka på pisk!

Mariebo ligger 4e sist precis ovanför sträcket med 4 poäng. De har 2 förluster, 1 oavgjord och 1 vinst. Och dom har fått möta bra motstånd som bl.a Jitex där de lyckades knipa en poäng och mött Derome som har vunnit alla sina matcher. Så med andra ord är Mariebo ett starkt lag som vi måste vara på tårna mot.

Det jag tycker laget ska ta med sig från förra matchen till nästa match är fokuseringen som de hade på uppvärmningen. Jag tror det gjorde mycket att alla var taggade och fokuserade från början, för redan i matchens första minut visade det sig vilket lag som verkligen ville vinna. Vi måste även lira med tålamod som jag anser vi hade förra matchen, annars hade inte målen rullat in i slutet.

Och nu när vi ska inviga Ekarvallen så får det ju inte lov att bli något annat en vinst. Vinner vi matchen så hakar vi på uppe i toppen, där vi ska vara.

Matchen börjar kl 15.00 och innan vår match spelar herrarna vars match börjar kl 13.00 om man vill ladda upp till vår match eller om man bara vill avnjuta en go lördag med bra fotboll :)

15.00 på Ekarvallen, see you there!