Headerbild

Herr - 2 juni, inför SIF hemma

2011-06-02 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags för skifte här i bloggvärlden. Frick har lämnat över skutan till mig och jag ska försöka göra det bästa av det. Lite info om mig - jag heter Patrik Larsson, är 23 år och började spela fotboll i Vallen när jag var 7 år.

När jag var 17 så lämnade jag Vallen för BK Häcken där jag fick uppleva två mycket framgångsrika år. Första året så krossade vi allt motstånd och vann SM-guld. Andra året så gick det inte lika bra i seriespelet men fick ändå lyfta
Gothia cupbucklan på sommaren. Min största merit är dock när jag tunnlade Teddy Lucic ( på träning). 

Tänkte fortsätta med och skriva lite om hur det har varit i veckan, på träning osv.
Måndagsträningen började med att vi fick infon om att vi skulle träna nere på "åkern". Sådär kul tyckte vi men de va bara å rätta sig in i ledet. Är de någon från kommunen som läser det här så önskar jag och hela Vallen oss en konstgräsplan i Stora Höga i julklapp i år.

Med det sagt så har träningarna varit bra i veckan, alla ser exremt laddade ut och det är väl inte så konstigt med tanke på motståndet på lördag.

Träningarna har bestått av en hel del "snabba fötter" Mickes stora kall här i livet. Om det är någon som läser som inte kör snabba fötter på träningarna så rekomenderar jag det starkt.

Torsdagsträning bestod mestadels av spel. Tycker att vi börjar komma igång riktigt bra nu, platsskifterna som Peter beslöts sig för att göra faller nog bra in. Summa sumarum är alltså att vi jobbar på och vi gör det bra.

Nu till matchen på lördag. Vi möter alltså Stenungsunds IF, världens bästa division fyralag, om man frågar dem själva då alltså. Men nu tillbaks till verkligheten. Jag har ganska dålig koll på SIF, visst man har ju spelat med dom flesta eftersom större parten av laget faktist startade sina karriärer i Vallen ..

Dom har startat serien bra, vet ej om dom spelat bra eller inte men dom har i alla fall tagit en del poäng och ligger före oss i serien (än så länge).

Förra året så slog vi dom borta med 1-0 (Rane) och spelade lika 1-1 (D. Eriksson) på Ekarstadion. Deras tröjor är röda och det var väl allt jag vet om dom ungefär. Gillar inte att lägga allt för mycket fokus på motståndare och ser ingen anledning att göra det nu heller.

För våran del så är vi som sagt väldigt taggade och ser verkligen fram emot att få chansen att spela skjortan av Stenungsund. Det ser ut att bli väldigt fint väder, runt 25 grader ryktas det om. Förhoppningsvis så kommer det att bli en mycket bra och publikvänlig match, så se till att masa er bort till Ekarstadion för där blir det fotbollsfest.

Nu är jag i princip klar med det här inlägget och jag ska gå och dricka ett glas vatten för de fick vi strikta direktiv av Peter att vi skulle göra. Hoppas att ni ser fram emot lördag lika mycket som jag gör så ska ni få en förhoppningsvis väldigt positiv matchrapport på söndagen.

Vill bara avsluta det här blogginlägget med ett youtubeklipp. Se och njut på en fantastisk arsenalikon. http://www.youtube.com/watch?v=nCEXkik6Iuk.

Väl mött
Herr Larsson