Headerbild

Dam - 4 juni, inför Qviding hemma

2011-06-04 i Seniorlagens blogg / Dam

Imorgon kl 15.00 är det återigen dags för match på gamla kära Ekarvallen och laget skall möta Qviding.

Qviding ligger före oss i tabellen med 1 poäng och är ett starkt lag. De matcher dom förlorat är mot Mariebo, som även vi åkte på däng av och mot Torslanda som vi i och för sig vann mot. Det jag vet om Mariebo matchen var att domaren hade en stor roll i det hela, det vet jag av en säker källa ;-).

De har bl.a spelat mot Jitex och fick med sig 1 poäng och de har vunnit över Norvalla osv. Så det är ett bra lag. Men utöver resultat och sånt så vet jag egentligen inte så jätte mycket om dom. Förutom några små saker som jag har hört och det är att de ska ha ett ungt lag, så därför gick jag in på deras hemsida  för att kolla och de flesta är i åldern 93-90 och sen finns det dom som är 95 och några få rutinerade 80:er osv. Så jag hade hört rätt om att de är ett ungt lag. De är ungefär som vårat lag om man ser till åldern nu när jag tänker efter, vi är ett ungt lag och även vi har få rutinerade spelare. Jag kan tänka mig att de spelar ett snabbt spel och att dom säkert har flera individer som kommer vara riktigt duktiga. Jag vet minst 2 som är riktigt duktiga.

Men om vi ser till vårat lag så har vi förlorat de två senaste matcherna och det med ganska många mål insläppta, 8 mål st och gjort 4 mål. Det är inget bra facit så vi behöver gå tillbaka till början, till spelet vi hade mot Torslanda om vi ska ha en chans för att vara ärlig. Där hade vi riktigt kämpa glöd och vi tillät inte Torslanda köra sitt spel och vi förstörde helt enkelt för dom. Nu måste tjejerna göra detsamma imorgon för jag vill se en seger på Ekarvallen! Jag vet att tjejerna kan klara av att ta poäng imorgon om dom verkligen kämpar för varandra och om dom har druckit ordentligt med vatten idag.

För har dom slarvat med det kommer det nog märkas i matchen, för att dricka innan match och under match hjälper ingenting. Förutom att de ska kämpa för varandra måste de även vara på tårna, aldrig ge upp och skjuta! Jag har sett alldeles för lite skott det senaste, så tjejerna måste våga. De kanske får samma träff som tjejen i Norvalla? Vi kan ju alltid hoppas.

Så imorgon hoppas jag se många Vallensupportrar som kommer och stöttar tjejerna och hejar fram töserna till en vinst! Så sväng in på Ekarvallen imorgon klockan 15.00 och njut av fotbollen som ni kommer att bjudas på. Jag tror det kommer bli en härlig match och hoppas på vinst för oss! För då kommer det kännas bra att gå till skolan på tisdag ;-).