Headerbild

Dam - 10 juni, inför Jitex borta

2011-06-10 i Seniorlagens blogg / Dam

Idag är det dags för match igen och det är Jitex DFF som står för motståndet denna gången.

Jitex är ett väldigt bra lag som även leder serien på 17 poäng. De har 0 förluster och 2 oavgjorda och resten vunna. Deras målskillnad är 24-5 så det är ett lag som är tätt bakåt och bra framåt.

Jitex DFF som vi skall möta vann div 2 förra året men fick inte gå upp på grund av att de är ett farmarlag. Så de fick stanna kvar i div 2 och det ser ut som de lär gå mot serieseger även i år. Men man vet aldrig, serien svänger.

Jitex är med andra ord ett svårslaget lag men vi ska allt få med oss en poäng! Det var länge sen jag såg Jitex spela men vad jag har hört är det ett spelande lag och dom har en väldigt duktig mittfältare. En annan sak jag hört är att när de känner att de har press går dom ner på 3-backs linje och sätter in en spelare till på mitten för att de ska få övertaget där.

Vi måste ta fram samma kämpaglöd som mot Qviding för då har vi definitivt chans att plocka poäng mot detta svårslagna laget. Sen måste vi våga gå framåt så vi inte hamnar för långt ner i banan. Dessutom så måste laget fortfarande skjuta mer, det lönar sig för det kan gå in. Vi har ju som sagt duktiga ”skottare” eller skyttar (!!) som jag menade sist... Så det är bara att ladda bössan och dra iväg med ett skott och vara med på att peta in returen.

Jag tror det kommer bli en väldigt bra och underhållande match idag. Det kommer definitivt bli en hård match och jag hoppas på poäng för laget. Heja Vallen!