Headerbild

Herr - 11 juni, inför Ed borta

2011-06-11 i Seniorlagens blogg / Herr

Hej alla glada. Då var det dags för match igen i division 4 Bohuslän/Dal, Eds FF står för motståndet och Vallens IF är kolossalt sugna på att börja plocka trepoängare nu.

Först en liten rewind över vad som hänt i veckan. Det har varit en speciell vecka då vi endast har tränat två gånger, detta beror på att vi spelade DM-match mot Oddevold i onsdags.

För er som inte vet så spelar Oddevold i division 1, tror att de ligger i mittenträsket men är inte helt hundra. Nu för tiden med internet, telefoner osv så hade det ju vart extremt lätt att med några enstaka tryck få fram vilken plats dom ligger på exakt men det skiter jag i och överlåter de så snällt åt er. ;)

Det var en sargad trupp som klev in på planen med b.la. Mr.fysik (Kron) Mr. Sängjätten (Renbhy) och Mr.. Hypokondriker (Philip A) borta.

För första gången i år så klev vi ut på en plan där man kunde spela fotboll. Det var magisk stämning, man kunde slå en pass rakt på foten och man behövde inte ha några gropar eller tuvor i åtanke. Vi gör en kanonbra första halvlek och det står 0-0 i paus.

Andra halvlek är historia och vad det blev förtäljer inte historien men det var rolig match och vi och allt Vallenfolk som var där är nog ganska nöjda ändå. Peter berättade att han tyckte att det såg ut som att vi spelade på emirates.

Om man skall plocka ut ett axplock av situationer ur matchen så väljer jag följande:
1. Ek var med om sitt första motlägg (gick av efter det )
2. Philip Hofvenströms frusna vader som gav honom kramp i 70 minuten.
3. Och sist man absolut inte minst. Min glidtackling i straffområdet. Hade Big brother-Simon fått komentera den så hade han sagt: Det är helt sinnessjuuuukt
(med norrländsk dialekt) http://www.youtube.com/watch?v=qdgD9msBASM Glenn Hysén har helt klart en hel del att lära av mig. Haha! Det va de om den matchen.

Torsdagsträningen var väldigt lugn. Mr. Hypokondriker hade mirakulöst tillfrisknat under natten och deltog på träningen. Starkt!

Vi avslutade träningen med lite fotbollstennis. Har inga exakta fakta över vilka som vann med kan konstatera att mitt lag var helt klart mest underhållande. Stålis-Porse startade med ett helt sjukt självförtroende och var väldigt avgörande för vårat lag (positivt men också negativt ).

Och till dom som spelade sista matchen mot oss så vill jag bara säga att det som ni tyckte var en tveksam situation när jag enkelt släppte ut bollen och tog upp
den med handen. DEN VAR LÅNGT UTE ;) haha. Det var de om de.


Matchen nu då. Eds FF står alltså för motståndet. Inte en aning hur det har gått för dom men Ed brukar alltid ställa ett starkt lag på banan.

Vi mötte dom två gånger förra året, 2-2 borta efter att dom kvitterat på stopptid för andra året irad. Förjävligt och detta kommer ej att upprepas på söndag.

En match varar i nittio plus tillägg som Peter så snällt brukar säga. Hemmamatchen var inte lika jämn och vi kunde komfortabelt vinna med 4-1.
Philip H och Jocke gjorde två mål var i dessa matcher och det hoppas jag däremot upprepar sig i år.

Vad jag har förstått så har det spelmässigt gått bättre och bättre för Ed, var inne och läste på deras gästbok och det var många som var positiva trots nederlaget senast.

Det kommer troligtvis bli en fysisk match, det brukar de bli. Och förhoppningsvis så kommer vi att dra de längsta strået och komma ur den här bataljen med 3 friska och ack så viktiga poäng!

Jag är nöjd så, hoppas att ni är de också. Matchrapport kommer i vanlig ordning några timmar efter matchen är slut.

Må Väl
Herr Larsson