Headerbild

Herr - 16 juni, inför Strömstad hemma

2011-06-16 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det snart dags att snöra på sig skorna igen för på lördag smäller det. Strömstad kommer på besök. Det är återigen jag, Patrik Larsson som hade tänkt att komponera ihop en redogörelse om vad som komma skall på lördag.

Vi början komma in i slutetappen av vårsäsongen och de återstår endast tre matcher. Tre livsviktiga matcher där det krävs att alla gubbar är med till 100 %.

Ingen Edsyndrom alltså. Edmatchen är för övrigt glömd för länge sen och det ska bli riktigt skönt att få bjuda publiken på Ekarstadion på lite finlir (förhoppningsvis) om Ingemar löser sitt mission att vattna gräset. Gör han det så kan det bli stor fotbollsfest på lördag då både Herr & Dam kan spela hem tre pinnar vardera.

Skadeläget inför matchen lyder enligt följande:
1. Nicklas Krogh har tappat några mjölktänder i veckan och har gnällt lite över det men han är med i truppen, och är säkert sugen på fler A-lagsmål ..
2. Martin Eks skadade motläggsfot ser ut att ha läkt bra. En morgan & cola på det så är Ek säkert 100 % på lördag.
3. Mathias "TheGermanTerminator" Axelsson är tillbaka i träning efter en skada i baksida lår. Dock bara som målvakt, det gör han hyffsat bra :P
4. Phillip Andersson har inga skador eller liknande för tillfället men med hans sjukdom (hypokondri) så lär de väl dyka upp ett å annat innan lördag.
I övrigt så är Mr.Fysik tillbaka efter hårt arbetande på Borealis och Renbhy är tillbaka efter avstägning.

Träningarna i veckan har varit bra och Pat Rice trummar på med sina snabba fötter och de gillas stenhårt. Wenger har varit lite stel i veckan efter en hård fotbollsmatch förra helgen men hans leder värmdes upp ju längre veckan gick. Lite onödig fakta är att Wenger trots allt är målvakt så vart stelheten kommer ifrån de vet inte jag? Det kanske kommer i samband med de gråa håren, Only God knows.

I övrigt så har FF-laget haft en hård batalj mot Rosseröd där vi gick segrande ur fajten med 3-2. Det var första gången jag var med där för i år och det var riktigt nice. Creed till alla fjunisar som kommer upp och spelar och gör det mycket bra.

Torsdagsträningen innehåll uppvärmning och spel. Det var en tänkt starelva mot de övriga. De övriga imponerade och tog en 2-1 seger, eller så blev de 1-1. Vet inte riktigt och skit samma.

Tänkte gå igen lite snabb info om våra motståndare på lördag. Dom har sex poäng på åtta matcher. Förra matchen så fick dom stryk med 2-1 mot Stenungsund vilket ändå är ganska starkt. Får akta oss för en kille som jag varken vet namnet på eller numret men det jag vet är att han snurrade upp Marcus Axelsson så friskt två gånger att han hann få rött kort innan första halvlek var över. Så där har Phillip x 2 ett mission. Först att ta redan på vem det var och sedan plocka ner honom på jorden igen. Annars så vet jag inte så mycket om Strömstad (jag vet inte så mycket om något annat lag i serien som ni kanske märkt). Förra årets matcher slutade 3-0 i våran favör i båda matcherna. Men dom matcherna är historia och det kommer med största sannolikhet bli en jämn fajt på lördag. Strömstad kommer göra allt som står i deras makt för att få revansch och det blir våran uppgift att stoppa dom.

Vi måste vara minst lika hungriga som dem. Så käka taggtråd gubbar för här blir de åka av.

Skulle vilja avsluta med att flagga för eftersnacket med oss på Harrys efter matcherna på lördag. Så vill ni kommer ner och snacka med oss eller bara känner för lite gött häng så ses vi där :)

Det får räcka för den här gången, va uppe och kollade på när sedinarna fick pisk inatt så är en aning trött.

Men kom gärna och kolla på oss på lördag så ska vi göra allt som står i våran makt att försöka ro hem tre poäng.

Må väl
Herr Larsson