Headerbild

Herr - 21 juni, inför Stångenäs borta

2011-06-21 i Seniorlagens blogg / Herr

Då var det dags för tisdagsmatch i division 4 Bohuslän-Dal. Det är Stångenäs som står för motståndet och matchen spelas på deras hemmaplan Brastad Arena. Det är en konstgräsplan så det borde passa oss i Vallen ganska bra eftersom det har varit en del gn

Tänkte att vi för omväxlings skull börjar med lite info om motståndarlaget. Och den här gången har jag lovat mig själv att vara lite mer påläst så here we go.

Dom ligger efter nio omgångar på en hedersam tredjeplats med sexton poäng. Starkt för att vara nykomlingar. Förra året så vann dom div.5 ganska så överlägset (tror jag). Och det vittnar ju om att de är ett mycket starkt lag som klarat omväxlingen från femman till fyra alldelles strålande.

Om man kollar in deras poängliga så ligger Daniel Wilhelmsson i topp med åtta mål och fem assist. Wille som han kallas är en kär vän till mig men mina lagkamrater får full access att ge honom en lårkaka eller två ;)

Det är ett spelande lag så den här matchen har alla förutsättningar att bli en riktigt festlig match att både spela och se på.

Efter debacklet i förra omgången för våran del känns den här matchen enormt viktig och det ska bli oerhört kul att få spela fotboll på en riktig plan idag. Vi har en hel del att bevisa för både oss själva och för alla som följer oss. Och efter ett bra måndagsmöte där alla fick ventilera sina tankar och bara tjöta lite så känns
det som att vi är på rätt spår igen.

Gårdagens träning var lugn och sansad med ett "have fun" tema där Patrik "Mourinho" Larsson stod men tidtagaruret runt halsen och dirigerade. Riktigt så var det kanske inte men det var en avslappnad träning med lite kvadde och spel.

Kan verkligen se mig själv stå på Emirates om femton år och skrika åt mina unga bortskämda men ack så grymma Arsenalspelare. Så om Peter Hill-Wood (Arsenal's ordförande) läser det här så kan du väl ringa mig om femton år. Då lovar jag att jag är redo ;) 0763454968 Call me.

För att fortsätta temat "Min coachkarriär" så hade jag troligtvis haft Dennis Bergkamp som min högra hand, Thierry Henry som anfallscoach och Almunia som målvaktstränare (Noot) Det låter väl ändå ganska reko va?

Om vi ska dra skadeläget i truppen lite snabbt:
Christopher Nilsson Pearson missar matchen pga. okänd anledning
Nicklas Renbhy har burit sängar med löparskor och har därav ont i tån (j*vla klantskalle) ;)
Denis från Alborg har fortfarande ont i sin lilla rygg.En annan Dennis som jobbar på Volvo brukar säga att om man har ont i ryggen så ska man idka samlag. De rätar ut ryggen. Ett litet tips bara Denis ;)

Det var nog dom skadorna vi har för tillfället men Hasse har stenkoll på gubbarna och kommer antagligen att dra fram trollspöt så att dom snart är på banan igen.

För er som inte vet vem Hasse är så är han en läkarlegend i Vallens IF och utan att ha sett Hasse's CV så kan jag tänka mig att han är doktorrand på ett antal skolor här i landet. För er som inte vet vad en doktorrand är så är det en "forskarstuderande på högskolenivå med vanligtvis avlagd magisterexamen. I Sverige innebär detta att man har läst 160 studieveckor (där 1,5 högskolepoäng motsvarar en veckas studier)." Hasse är alltså skadebehandlarnas svar på Einstein. Han är även en fruktansvärt go gubbe som aldrig bangar en husvagnssemester vid diverse dansbanor.

Efter att ha spårat iväg på lite olika sidobanor så ska jag snart avsluta det här blogginlägget. Måste först bara passa på att ge laget en liten morot.

Vinner vi idag och på onsdag i nästa vecka så bjuder jag alla gubbarna på grillade burgare och läsk (kanske en bärka ) efter den sista matchen på vårsäsongen.

Det var allt för den här gången. Håll tummarna för oss idag så ska vi fan göra allt vi kan för att ta tre poäng där uppe.


Må väl
Herr Larsson