Headerbild

Herr - 29 juni, inför Stångenäs hemma

2011-06-29 i Seniorlagens blogg / Herr

Det är dags att runda av vårsäsongen. Sista kapitlet på en bok som det är väldigt svårt att sätta ord på, vi har blandat och gett. Från några riktiga hallelujamoments till några riktigt genanta ögonblick.

Stångenäs står återigen för motståndet och efter den förra bataljen så kommer det säkerligen bli en jämn och tajt match. Motståndarlaget kan vi ju redan och ni som läste förra införrapporten vet att det är bra lag med spelskickliga spelare.
Tycker nästan att vi skippar motståndarsnacket helt och fokuserar på oss istället.

Phillip Andersson var tillbaka i lätt träning idag och det bådar gott inför matchen på torsdag. För er som inte såg senaste matchen så hade Phillip det inte helt lätt. Han fick ett skott i huvudet, han fick kramp i varenda kroppsdel och som om inte det räckte så skadade han även hälen. En olycka kommer sällan ensam var det en klok man/kvinna som sade någon gång för länge sedan.

Annars så ser det ganska ljust ut på skadefronten. Varken mjölktänder, sängar eller skrapsår skall hindra någon från att medverka på torsdag.

Truppen är nästan sig lik, minus två avstängningar. Vilka som är avstängda tycker jag spelar mindre roll då vi har en bred trupp med goda ersättare.

Tänkte gå igenom träningarna som har varit i veckan lite snabbt. På måndagsträningen så hade Micke bestämt sig redan innan att all midsommarsprit skulle svettas ut och det blev en ganska hård träning där man fick veta att man levde. Även om man har varit ute och löpt en 3-4 mil i helgen mellan allt midsommarfirande så kändes det ändå i kroppen.

Tisdagsträningen var lugnare och det var kvadde och spel som stod på schemat. Vill även inflika att vi hade en tävling där det gick ut på att ta sig genom ett par pinnar så snabbt som möjligt. Ett fysiskt fenomen som man är så spöade jag skiten ur Phillip Hofvenström i en utan omgångarna, vad som hände i dom andra omgångarna har varken jag eller någon annan (kanske Phillip ) något minne av men jag vann säkert dom också. ;)

Det var de som jag minns bäst från träningarna i veckan och ni i laget som läser det här se till och tagga nu för faaaan! Det gäller verkligen att ta ut de sista krafterna som finns nu och ge Stångenäs en riktig match där Vallens IF går därifrån med tre välförtjänta poäng. TAGGA TAGGA TAGGA!

Nej nu tänkte jag knyta ihop säcken för den här gången. Fick bli ett kort inlägg den här gången men kommer antagligen att komma en resumé på vårsäsongen efter torsdag.

Må väl
Herr Larsson