Headerbild

Herr - 2 juli, Stångenäs hemma

2011-07-02 i Seniorlagens blogg / Herr

Hej här kommer segertåget rullar in som technodromen tryck på play du sätter på och dansa som på technodroger.

Hej här kommer segertåget rullar in som technodromen tryck på play du sätter på och dansa som på technodroger.

Dagens blogginlägg startar alltså med två raden från den världskända gruppen Maskinen's låt Segertåget http://www.youtube.com/watch?v=4kZ8U3WWHTU där har ni denna fenomenala låten.

Det har nu gått ungefär två dagar sen 1-0 vinsten i torsdags, det har varit två snabba dagar. Och det beror inte bara på att jag har varit ledig från jobbet (HAHA för alla som jobbade i fredags) utan det beror mest på att det var så oerhört skönt att skramla in tre poäng i torsdags. Tre livsnödvändiga poäng.

Nu finns det ju större saker här i världen, men det finns få saker som slår en trepoängare i en tajt och viktig match i division fyra i Bohuslän/Dal. Nu har han gått för långt tänker ni, och det kanske jag har också men JÄÄÄVLAR va skönt det var..

Jag hade förmånen att sitta vid sidan och njuta av den här matchen, efter tre gula kort så är man avstängd. Så jag fick bita i det sura äpplet och sitta vid sidan av. De tre gula korten fick jag inte för tjöt som Mr Wenger påstår utan jag fick dom för
brutala Paul Scholes-tacklingar i knäskålarna på motståndarna.

Om vi skall gå igenom matchen så hann den knappt starta innan Rasmus sprätte dit en projektil i målvaktens högra kryss. Rasmus, van målskytt som han här tog god tid på sig, träffade bollen perfekt och SMAACK så satt den bland nätmaskorna.
Det var snyggt, hårt och så jävla viktigt. Vallens IF hade startat den här matchen strålande och det såg oerhört stabilt ut.

Axelsson vände ut och in på deras högerback och han är nog fortfarande yr i huvudet. En korv med bröd till mig med tack!

Mattias Larsson hade käkat knark och sprang som om han var jagad av en fet brud vid kvart i tre en lördakväll på baden.

Kron och tidigare nämde Rasmus ägde mitten och deras mittfältsgeneral Jonas Hedlund som för övrigt fyller år idag (Grattis Jonas) fick ingen chans alls att briljera.

Philip Hovfenström och Jonis hade inga problem alls därbak trots att dom aldrig spelat tillsammans.

Det var en match med mycket kamp och det var riktigt roligt att se grabbarna. Dom var mycket hungrigare än Stångenäs och dom blev nog lite tagna på sängen av alla taggade Vallenkillar.

Nu är vi lediga i några veckor och det kändes bra att vinna den sista matchen och gå in i vilan (aktiv vila) med en positiv känsla.

Man såg också vilken oerhört stark trupp vi har när vi tappar tre spelare från startelvan matchen innan och dom som kommer in gör det minst lika bra, om inte bättre. Bra jobbat gubbar.

Ikväll är det lagfest i Roman's trädgård, kan tyvärr inte medverka själv men det kommer bli fullt ös. Alla som läser det här inlägget är givetvis bjudna så ta er dit för där är det party!

Så se till att njuta av semestern nu killar så kommer vi tillbaka ännu starkare än vad vi är nu. Vi ska uppåt i tabellen, så är det bara.

Så sköt eran sommarträning nu men se samtidigt till att njuta riktigt mycket av den här ledigheten och den 9e juli så slås dörrarna upp till min nya lägenhet där alla Vallengrabbar alltid är välkomna ;)

Givetvis är alla andra också välkomna men ni får allt ringa först.

Ha en grymt fet sommar så hörs vi när det är dags igen.

Må väl
Herr Larsson