Headerbild

Herr - 13 augusti, inför Ed hemma

2011-08-13 i Seniorlagens blogg / Herr

Hola mis hermanos y hermanas - bloggen är tillbaka, det är en storartad comeback som bara kan jämföras med det allra största. En comeback kan vara väldigt många olika saker ..

.. det kan vara en artist som lagt av och fått slut på kosing och bestämmer sig för att införskaffa några nya millar (Micheal Jacksson) RIP. Det kan vara en comeback i en fotbollsmatch, hatar att ta upp den här matchen men även världens bästa lag Arsenal kan tappa en 4-0 ledning i paus. Hat till domarna i England som inte kan sköta sitt jobb. Nog om detta.


Vi har ju redan spelat en match den här höstsäsongen, den slutade 1-1. Jag kunde själv inte medverka då jag låg och stekte (läs kollade vänner) i Spanien med The stablebrothers. Vilka det är behöver vi inte gå in på utan ni som vet, vet ..

Därför kan jag inte säga så mycket om just den matchen med en fågel viskade i mitt öra att Peter stänkte upp ett kanonskott rakt i nättaket. Välkommen Peter förresten, som nu går under namnet PG. Eller gamlingen, 28 år är nämligen väldigt gammalt i våran trupp där de flesta spelare fortfarande springer runt med mjölktänder och cykelhjälm. Nog om detta också.


Idag är det match, jag vet att blogginlägget är lite sent. Men hoppas att ni har överseende med detta. Har väldigt mycket att stå i. Igår till exempel så satt jag och min kära vän Fidde och spelade FIFA 11 i åtta timmar i sträck. Fantastiskt kul. Fifa 12 kommer snart ut i butiken och vem är det inte på framsidan om .. (trumvirvel) Jack Wilshere. Arsenals nav på mitten och Englands framtida konung. Fyfan va stort. Som jag skrev några rader upp så är det match idag, det är Eds FF som vi står öga mot öga med och kommer spela om tre sjukt viktiga poäng. Ed som slog Stångenäs i förra omgången (jävligt starkt) siktar givetvis på revansch efter att vi lyckats vinna med 2-0 senast. Dom skall givetvis inte få en endaste chans till den här efterlängtade revanschen utan vi ska visa att på Ekarstadion, där bestämmer fan vi. Punkt.


Läget i laget är enligt följande. Vi har tappat Axelsson inför hösten, han valde hooters och collegebrudar framför Sibylla och en kräkande brud utanför Hamnkrogen. Varför det är just utanför är för att Axelsson sällan kommer in på Hk. Han har en tendens att bli lite för berusad. Så kan de gå när man bara har en flaska jäger med sig till förfesten. Rehnby verkar ha valt karriären på sängjätten framför att träna så han är inte heller med. Annars är truppen i sin helhet kompakt.

Träningarna i veckan har varit bra och Pat Rice (Micke) har kört skiten ur oss (läs mig) måndag, tisdag vilket var välbehövligt efter en öl och lite sol i Spanien. Vi har lite småskavanker men de är inte värre än att dom som har det kan spela. Bit ihop bara.

Pat Rice som för övrigt under torsdagsträningen fick kliva in i en något ovanlig roll. Pat Rice förvanlades till Wenger. Wenger blev Rice och Rice blev Wenger. Ombytta roller alltså och den nye Wenger skötte det med bravur. Den nye Rice hade "något i jobbet" som han skulle ta hand om. Frågade varför han inte sköter sånt på arbetstid istället? På den frågade kom det något hot om att jag skulle få det jobbigt nästa vecka eller liknande. Peter "glidaren" Lundström.

Laget som den nye Wenger tagit ut är heltaggade och vi ska kämpa tills blodet skvätter. Återkommer någon gång i nästa vecka för nya uppdateringar kring Vallens IF. Vem vet, coacherna kanske har bytt skepnad då igen? Phillip Andersson kanske införskaffar sig ett riktigt hårband? Robert kanske har skaffat vadinplantat? ingen vet. Än så länge.

Kom till Ekarvallen idag klockan tre (lördag) och se oss förinta Eds FF. Efter matchen så tar ni er ner till Harrys för lite gött snack med både damerna och herrarna.

Må väl mina kära kamrater

Peace