Headerbild

Dam - 19 augusti, inför Qviding borta

2011-08-19 i Seniorlagens blogg / Dam

I våras när vi mötte Qviding var det strålande sol, varmt och vi spelade på Ekarvallens gräs. Idag är förutsättningarna helt annorlunda.

Vi kommer spela i regn och på Valhalla IP, alltså på konstgräs. När man spelar fotboll på torrt konstgräs då går det fort, men att spela på blött konstgräs då går det dubbelt så fort. Bollen studsar annorlunda och bollen går fortare. Vi är ju en aning ovana vid konstgräs om man säger så, medan Qviding är mer vana vid det, men det ska inte bli ett hinder utan vi ska köra på som vanligt.

I våras så fick Qviding gjort ett tidigt mål på hörna, redan efter två minuter ledde de. Vi spelade väldigt bra den matchen och alla slet för varandra. Dessutom hade Ellen en riktigt bra dagoch var grym i målet.

Jag kommer ihåg i andra halvlek, hur Qviding i slutet av matchen drog ut på tiden och det blev till vår favör. För efter flera lägen innan så gick den äntligen in i mål och vi fick med oss en välförtjänt poäng.

Att tänka på inför denna matchen är att laget skall spela som dom gjort innan. Kämpa för varandra och ha kul. Jag tror det är därför det har gått så bra som det gjort nu på hösten, för vi har kämpat och haft kul! Om laget kör på som vanligt så kommer vi få minst 1 poäng med oss.

Så för dom som inte har något speciellt att göra på en fredag kväll 19.30 så ta er ner till Valhalla IP och kolla när vi kämpar för 3 nya poäng.