Headerbild

Herr - 22 augusti, Ed hemma / SIF borta

2011-08-22 i Seniorlagens blogg / Herr

Och så var det dags för ett nytt blogginlägg. Det var ett litet tag sen nu, det är många faktorer som spelar in och man vill inte skriva när man har för mycket ilska och negativa tankar inom sig. Av dom orsakerna så har jag dröjt lite med det här inlägget

Vi har spelat två matcher sen det begav sig senast. Det har resulterat i noll poäng men allt är inte så negativt som det kanske ser ut.

Visst vi ligger farligt nära dom två lagen i botten, men om man ser till Sifmatchen så var det ändå ett steg i rätt riktning tycker jag. Det var en jämn match i första halvlek där båda lagen skapar väldigt många lägen, vi har inte det där lilla extra flytet och får tyvärr ingen utdelning. Stenungsund ligger där dom ligger och sätter givetvis ett av sina lägen. Är väl kanske lite färgad men tycker nästan att vi borde leda den matchen i halvlek med 2-1 eller åtminstone 1-1. Men sådan är fotbollen och tar man inte tillvara på sina chanser så straffas man direkt.

Andra halvlek så tar vi kommandot igen men blir ännu en gång hårt straffade på en omställning. Sen så trycker dom dit en höra strax efter och då är det ridå ner. Vi förlorar alltså matchen med 4-0 men jag tycker ändå att det var ett steg i rätt riktning. Är han korkad frågar ni er? Nej, såg ni matchen innan mot Ed så förstår ni mig nog. Hoppas jag. Där var det lojt och huvudet hängde på dom flesta.

Om man kollar på tabellen så har vi inte råd att hänga med huvudet. Det straffas direkt och om det är några Vallenspelare som läser det här så håll huvudet högt för tusan. Det är sex matcher kvar, det krävs att alla förbereder sig ordentligt till varje match. Det skall drickas ordentligt, ätas ordentligt och sist och viktigast så måste man vara mentalt med innan domaren blåser igång matchen. Vi har inte råd att ge bort flera poäng nu, poängen måste in och det är våran (spelarnas) plikt att se till att det sker.

Nu är det ny vecka och nya tag. Jag tänker inte lägga mer tid på att kolla tillbaka på dom matcherna vi spelat utan nu kollar vi framåt. Vi har en tuff träningsvecka framför oss som avslutas med en riktigt rolig match uppe i Grebbestad. Det är dags för en uppryckning och den kommer att komma redan idag på träningen. Bollarna ska vara pumpade, konerna till kvadden ska ligga perfekt (lite större än vanligt Pat Rice ;) ) tvättkläderna ska vara hämtade, nytt schampo från vårt hemliga förråd skall vara hämtat och till sist så skall alla vara där och taggade till tusen.

Såg föresten att Etoo är klar för något ryskt lag, 180 miljoner om året drar han in den jäveln. Jag själv hade nöjt mig med hälften. Har inte hundra procents koll men det var tydligen en hel del oroheter i Anzhi där han skall spela så dom bor tydligen över hundra mil därifrån och är tvungen att flyga dom milen till sina hemmamatcher. Så man kanske borde hålla lite lägre profil när man tycker att de är jobbigt att möta Viken borta till exempel, haha. Han blir också lagkamrat med den gamle brasilianska legenden Roberto Carlos. Klicka på länkarna för att se vad han åstakommit tidigare i sin karriär.
http://www.youtube.com/watch?v=vnB_4Jtfy6A
http://www.youtube.com/watch?v=KNs4w2k6qNo
Det där kallar jag för kalasträffar. Måste föresten gratulera min kära kamrat Malte Forsgran som idag blir 23 år. Knappt fått hår på pungen men 23 år är han alltjämt.

Idag så är det sen träning och det tycker jag är skönt, man slipper stressa hem från jobbigt. Att köra och äta pekingsoppa samtidigt var en riktig utmaning. Sen när man jobbar på Volvo så har man det tillräckligt stressigt, lastbilarna byggs ju inte av sig själva va. Svetten rinner och musklerna jobbar konstant 8.6 timmar per dag. Ibland glömmer man till och med att andas. Sen mitt i allt så måste man koncentrera sig något kopiöst för att förstå vad sin arbetskamrat Mr. Tonfisk egentligen pratar om. Det är inte lätt inte.. haha.

Nej nu ska jag vila mig i form till träningen. Mycket kvadde, snabba fötter och spel önskas. Men vi får se vad Mr. Wenger har tänkt sig. Ha första halvlek i Sifmatchen i åtanke så kommer vi plocka många poäng i de sex matcherna som är kvar. Var positiv, stötta dina kamrater på träning och match och ha roligt på planen. Det får man aldrig glömma, vi måste förfan ha kul grabbar. Då kommer den här höstsäsongen att bli grym, de vet jag, det vet Wenger och Rice, det vet Rolf och det vet alla spelarna också. Det kommer bli grymt roligt.

Må väl mina kära vänner
Herr Larsson