Headerbild

Dam - 27 augusti, inför Norvalla hemma

2011-08-27 i Seniorlagens blogg / Dam

Imorgon är det dags för match och vi ska möta Norvalla.

Förra matchen förlorade vi med 4-2 och det var verkligen individernas match. För det var dom individuella prestationerna som avgjorde matchen.

Norvalla var ett tungt lag att möta och dom hade ett par snabba spelare som gjorde det jobbigt för oss, bl.a någon som hette Kettunen i efternamn.

Norvalla har ju vår ex spelare Maja Johansson inne på mitten/forward och det kommer bli jobbigt för vi vet att hon är stark, snabb och duktig. Förra matchen fick hon petat in en boll på hörna. Det ska hon inte få lov till att göra denna matchen.

Vi ställer inte upp med vårt ordinarie lag för det fattas några bl.a Nathalie som gottar sig i Spanien och Sandra som är skadad. Istället får Rebecka ta plats på kanten och Hanna tar klivet in på Nathalies plats och Amanda går upp på nr 10. Det blir spännande att se hur platsbyten osv kommer fungera men jag tror det kommer bli en bra och hård match på Ekarvallen.

Det laget måste tänka på är att slita för varandra och spela ihop och inte upprepa förra matchens spel då det inte var särskilt lysande. Dom bör köra på som dom gjorde mot Derome och Jitex och visa vad dom går för!

Matchen börjar på Ekarvallen klockan 14.00, så ta med er ett gott humör och förmodligen ett paraply så kommer vi bli bjussade på en underhållande match.

Heja Vallen!