Headerbild

Dam - 10 september, inför Frisco hemma

2011-09-10 i Seniorlagens blogg / Dam

Idag är det match och vi möter bottenlaget IK Friscopojkarna.

I våras var det en ganska jämn kamp mot dom. Första halvleken slutade 0-0 och det hade varit ganska fult spel. Dom använde kroppen väldigt mycket och var ett fysiskt lag. Och domaren var väl inte den som blåste riktigt..

Vi spelade inte så jätte bra fotboll under första halvlek men vi hade lägen att ta ledningen men det hade även Frisco. Dom hade ganska snabba spelare längst fram som oroade flera gånger. Det var i andra halvlek vi fick hål på dom. Amanda hade avancerat på kanten och assisterat Lisa till 0-1 målet. Men efter 7 minuter hade vi bjudit dom på 1 mål. Där efter så kämpade vi matchen igenom för att få in ett mål och tillslut fick vi in 2. Och det var inhopparna som gjorde målen.

Det vi skall tänka på idag är att kämpa. Vi ska använda kroppen minst lika mycket som dom gjorde och springa sönder dom. Det gäller att alla lagdelar jobbar ihop för att det skall funka ihop. Det är även viktigt att vi vinner och tar 3 poäng så vi håller Husqvarna under oss och att vi gör många mål för att bättra på vår målskillnad.

Det gäller att vi inte ställer ut skorna och tror att vi ska vinna bara för att Frisco ligger sist. Det är en jämn serie och Frisco kan mycket väl vinna om vi inte gör vårt jobb.

Matchen börjar klockan 15.00 på Ekarvallen, så det är bara att droppa in!