Headerbild

Herr - 14 september, Lane borta

2011-09-14 i Seniorlagens blogg / Herr

En som vanligt sen matchrapport och en hyfsat tidig införrapport. Det är vad det här inlägget kommer att handla om idag. Och vad startar vi med? Jo givetvis matchrapporten från Lane-matchen i lördags.

Det var ett mycket avslappnat lag som åkte upp till Lane tidigt på lördag förmiddag. Matchen spelades klockan ett så att alla skulle hinna hem och se Arsenal utskåpning av nykomlingarna Swansea. Det är den anledningen jag tror på i alla fall.

Vi startade matchen i ett rasande tempo och var fast beslutna på att tre poäng skulle med hem till Stenungsund. Vi hade bestämt oss, och det märkte nog Lane av för vi tog närkamper, spelade fin fotboll, vann andrabollar och om det hade behövts så hade vi nog fan tagit femtebollarna också.

Vi hade som sagt bestämt oss och det fanns absolut ingenting som kunde hindra oss. Första halvlek är en av dom bästa i år och alla på planen visade en underbar inställning. 1-0 kom på straff efter att våran allt för ofta offsidelöpande forward hittade rätt en gång och blev nedriven. 2-0 kom genom en kontring där jag slår en djupleds boll och hör och häpna.. Matte var inte offside den här gången heller och kunde enkelt runda målvakten och lägga in tvåan. 3-0 kom efter ett anfall som bara två lag här i världen kan bemästra. Arsenal och givetvis Vallens IF.

Bollen rullade som en röd tråd genom baklinjen, PG hämtar boll passar Porse, Porse lägger en Gerrardpassning ut till Kron som slår knut på deras vänsterback, (en korv till mig också tack). Efter det så slår Kron ett Beckhaminlägg som sedan Peter Crouch når högst på och BAAAAAM så är det 3-0. 

Andra halvlek är inte lika bländande men vi vinner ändå den med 1-0 och kan åka hem nöjda och belåtna med en 4-1 seger. Skönt som satan var det men nu är det ny vecka och nya utmaningar. Fortsätter vi med den här inställningen så kommer de tre matcherna som är kvar att bli mycket roliga.

Vill även dela ut några extra plus till några spelare som märktes lite extra.

Christopher Nilsson som helt utan respekt gick ut och spelade skjortan av Lanes vänsterback vid ett antal tillfällen.

Andreas Kron eller Mr.fysik som han kallas som är så stark så att hulken hade bleknat om dom stod bredvid varandra.

Och till våran Friskis och Svettis kille Jonis som fyllde på anfall efter anfall.. Riktigt roligt att se.

Om vi ska ta lite om matchen på lördag så är det Åsebro som står för motståndet den här gången. Dom ligger sexa i tabellen. Deras bästa målskytt är Victor Mollapolci. Det är Sebastian Ericssons moderklubb och om jag inte minns helt fel så är det hans far som är tränare för laget i år. 

Dom slog Kungshamn senast med 2-0 så det är blir en riktigt svår nöt att knäcka.

Träningarna den här veckan har hittills blivit förstörda av diverse oväder.

Så de har varit både löpning och styrkepass så här långt denna vecka. Men på torsdag så håller vi tummarna för uppehåll och att grymt bra fotbollspass.

Ingenting med fotboll att göra men ni måste se det här http://existenz.se/out.php?id=39818.

Tack för mig
Peace