Headerbild

Herr - 27 september, Viken borta

2011-09-27 i Seniorlagens blogg / Herr

Säsongen lider mot sitt slut och det återstår nu en endaste match. Tänkte börja med att gå igenom dom matcher som vi spelat det senaste.

Vi startar raskt med att ta lite om Åsebromatchen. För andra gången i år så var våran kära hemma plan Ekarstadion ur funktion så den här gången så fick vi beträda den legendariska Nösnäsvallen (första gången så var det åkern ute i Stora Höga).

Matchen startar i ett raskt tempo och bollinnehavet fördelas ganska jämt mellan lagen.

Spelet böljar fram och tillbaka, men det är ändå vi som skapar dom vassaste målchanserna, vi skapar läge efter läge men bolljäveln vill inte in. Det står 0-0 i paus men vi är fast bestämda att åka hem med våran fjärde raka seger. Sagt och gjort så vinner vi matchen med 1-0 efter ett självmål av en mittback i Åsebro. I och med våran ovilja att sätta dit bollen så kändes det oerhört härligt att få lite hjälp på traven.

Den andra matchen som jag tänkte gå igenom är Viken borta. Det är egentligen inte så mycket att säga om den matchen men ska försöka. Planen var usel, fattar inte varför vi inte spelade på deras plastgräs. Kan ha berott på att deras taktik var att slå långa bollar och kötta ner oss. Dom lyckas delvis och vi får aldrig igång något spel, jag tycker att vi gör en väldigt dålig första halvlek och där finns det absolut mer att hämta.

Andra halvlek så tar vi över mer och mer och skapar några halvchanser men 0-0 är alltjämt ett rättvist resultat och det är synd att vi inte lyckas ta tillvara på möjligheten att gå upp på samma poäng som Stångenäs som också kryssade denna afton. Men men, vilken sista omgång vi får.

Förutsättningarna inför den sista omgången är enligt följande - vinn eller försvinn, eller försvinn är väl kanske att ta i men vill vi ta oss till ännu ett kval så finns det inga andra alternativ än att slå Stigen i sista matchen. En vinst räcker dock tyvärr inte för oss utan vi måste även förlita oss på att Viken gör sitt jobb och krossar Stångenäs borta.

Läget inför den sista matchen är väl inte helt idealisk och vi har lite skavanker och avstängningar. Min kära bror är avstängd efter att ha sagt ett par väl valda ord till domaren senast. Hade Peter haft något hår så hade han garanterat slitit av det då det var en gnutta onödigt och orutinerat. Han borde lära av sin kloke bror.

Hans kloke bror är inte heller helt hundra då han lider av kraftig hosta och snittar ca. 2-3 timmars sömn per natt, börjar verkligen tröttna på den skiten som förföljt mig de senaste veckorna och delvis förstört mitt uppträdande på planen. Ursäkta för det men på söndag så ska jag vara tillbaka i gott slag.

Phille (wesley Snipe) Vallens egna lilla akrobat var tvungen att kliva av senaste efter att han torskat ett motlägg. Lite klent kan man tycka men känner jag honom rätt så kommer han att hjula och volta på uppvärmingen på söndag i vanlig ordning.

I övrigt så tror jag att truppen är komplett och alla är grymt sugna på att avsluta säsongen med en go seger.

Såg i våran gästbok på laget.se att det är ”någon” som startat ett nytt inomhuslag som tydligen heter Real Madrid eller något liknande. Fan va kul tänkte jag. Så om de är några klubblösa spelare som är sugna på att snöra på sig dojjorna igen så är det nog bara att kontakta honom. Bra intiativ. 

Nej, nu hade jag tänkt att runda av det här inlägget och varför inte då avsluta på bästa sätt. Med två grymt snygga mål som om någon gör om något av dom så bjuder jag på en helkväll på Baden som innehåller både dans, goda drinkar, Black NJack och en jävla massa brudar

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/norge/article13688155.abrudar.

http://www.youtube.com/watch?v=trGTOfgcRa8

Återkommer i nästa vecka med en sammanfattning av matchen och hör och häpna. En sammanfattning på hela säsongen. Det kommer bjudas på en hel del godsaker så håll till godo.

Må väl
Herr Larsson