Headerbild

Dam - 29 september, Husqvarna hemma

2011-09-29 i Seniorlagens blogg / Dam

Det har gått nästan en vecka sen matchen mot Husqvarna och det känns segt att dra upp det nu när dom flesta garanterat har släppt den matchen ..

När matchen börjar har vi våra lägen samt som dom har sina. Men vi kommer inte hela vägen fram.

Redan efter 13 minuter gör Husqvarna första målet och oj så tungt.. Men innan vi tagit oss i kragen och ryckt upp oss så gör Husqvarna mål i 14:e minuten, alltså en minut senare..  Att stå som publik var inte kul och det blev inte roligare när  Husqvara ledde med hela 0-3 efter 16 minuter..

Det såg inte bra ut från vår sida. Vi var inte där och det var få som presterade. Men efter 0-3 rycker vi upp oss lite grann och har ett par farliga lägen men det resulterar tyvärr inte i något mål. När klockan slår 40 gör Husqvarna mål och fem minuter senare så leder Husqvarna med 0-5..

När andra halvlek drar igång står vi emot ganska länge och är själva nära att göra mål men vi hade varken skärpa eller tur när vi kom fram till målet.

Andra halvlek är inte lika dramatisk vad gäller mål dock uppstod skador som inte var så bra. Linn skadade sin fot och Wettergren aka SJ ;) fick ont i knäet, hoppas allt är väl med båda er!

Under andra halvlek tillkommer två mål och vi förlorade med hela 0-7 och denna matchen var nog värre än i våras.. Nu en gång för alla glömmer vi denna matchen och blickar fram till Torslanda matchen imorgon.