Headerbild

Sammanfattning 2011 - dam

2011-10-17 i Seniorlagens blogg / Dam

Om vi ser till hela året så har det varit väldigt upp och ner. Vi har gjort matcher som har varit riktigt bra och matcher som har varit mindre bra ...

Första matchen mot Torslanda förväntade sig ingen att vi skulle vinna men vi visade att vi skulle vara kvar i tvåan och att vi är ett bra lag. Och det gjorde vi och det var en hård match att spela. Men sen åkte vi till Husqvarna och det gick mindre bra.. och sen vann vi nästa match och så höll det på.

Vi spelade lika med Qviding och den matchen såg riktigt bra ut från vår sida i och med att vi aldrig gav upp hoppet om en poäng. Dock hade vi våra matcher som inte borde nämnas men matcherna mot Norvalla och Mariebo var inga vidare bra matcher..

Och sist ut för vårsäsongen mötte vi Jitex på ett soligt Åbyvallen och vi gjorde en bra match och hade definitivt chans att spela lika den matchen men att möta ett antal allsvenska spelare är inte någon lätt match men vi gjorde det bra.  Men vi pratade om att vi skulle vinna mot bl.a Jitex på hösten likaså mot Norvalla. Det var en jämn vårsäsong och det syntes i tabellen.

På hösten var det dags för nya tag och Jitex var först ut. Jag missade den matchen för jag hade jobbat men jag hade väntat mig att Jitex skulle ha ungefär samma lag som i våras men det hade dom inte. I våras hade ju allsvenskan uppehåll pga landslags matcher osv och därför fick flera allsvenska spelare vara med. Men nu på hösten skulle dom möta Umeå dagen efter och ville inte ta några risker och därför hade Jitex ett ungt lag och Jessi i mål och vi vann. Det var gött att komma till Ekarvallen och se att det stod 2-0 till oss.

Men även under hösten hade vi våra dippar. Bland annat matchen som aldrig spelades mot Qviding.. Den är iaf bortglömd vid det här laget.

Sen spelade vi en kämparmatch mot Norvalla som även vann serien. Det var en blöt match och kanske inte den mest välspelade matchen men en go seger i varje fall.

Och sen har vi ju matcherna i slutet som inte varit några av våra bättre matcher. Skepplanda matchen vet vi att vi ska vinna men ibland funkar det helt enkelt inte. Likaså mot Husqvarna och Torslanda så blev siffrorna för stora.

Så detta året har varit en säsong som har gått upp och ner med blandade resultat och prestationer. Sen har det varit relativt skade drabbat däribland jag ingår och likaså Emma E, Sara och Sandra fick utgå skadad här på hösten.

Vi fick även besök av Winkler och Stina som gjorde bl.a bra matcher i 3an och i tvåan och sen kom även Kristina tillbaka på hösten och fick spelat några div 3 matcher och gjorde det riktigt bra och gjorde att laget balanserades upp.

Jag har tyvärr inte mycket att skriva om div 3 då jag inte såg många matcher och likaså inte spelade så många matcher. Hann spela 1 skitmatch då vi förlorade mot Kroppefjäll med 5-2.. Men det gick ju inte bra för FF i början då det var många förluster i rad och matcher som slutade 5-4 så det var många mål insläppta och även gjorda. Men det blev bättre i slutet och vi kom till slut på 6:e plats.

Jag är tillbaka till hösten 2012 och ser fram emot att få komma tillbaka till laget och få spela matcher igen. Det har varit ett bra år för laget att få spela ihop sig och nästa år har vi ett mer sammansvetsat lag och det ska bli kul att se hur det kommer gå för oss. Nu blickar vi fram på inomhus säsongen och hoppas på cup vinster!

Sen vill jag personligen tacka Yngve för blommorna och för du fixat fika efter måndags träningarna, och jag tror fler stämmer in om att du är guld värd för vårt lag, så tack!