Headerbild

Herr - 23 april, Grebbestad hemma

2012-04-24 i Seniorlagens blogg / Herr

Aj då! Förlust med 4-2 i premiären. Surt! Idag var det, som jag skrivit i ett tidigare inlägg, Grebbestad som stod för motståndet. Grebbestad var väldigt spelskickliga och det var väldigt många i laget som hade en riktigt bra "touch" på bollen.

De överbelastade vårat mittfält som fick det svårt att försvara sig i första halvlek. Vi kommer tyvärr inte upp till våran standard som vi har haft i många matcher under försäsongen och det syns tyvärr på resultattavlan direkt.

Vi tog ledningen med 1-0 genom ett mål av Marin Rane framspelad, genom ett lågt inlägg, av Martin Ek. Detta läget tycker jag det känns som om vi börjar komma in i matchen mer och mer efter en lite knackig inledning. Tyvärr så får Grebbestad en straff senare efter att pressat på några minuter, 1-1.

Inte så långt efter lyckas Niklas Porsefeldt ordna en straff efter passning från Martin Rane. Denna straffen lyckades jag, tro det eller ej, förvalta väl och ställningen är 2-1. Detta står sig också in till pausvila.

I andra halvlek lyckas Grebbestad "vända på steken" tack vare sylvassa kontringar och det slutar 2-4. Vi borde ha pillat in i alla fall en boll till men har tyvärr inte skärpan i avsluten och/eller den riktiga glöden.

Nu glömmer vi denna matchen och laddar något så otroligt till nästa match som är mot Uddevalla IS.