Headerbild

Herr - 26 april, inför UIS borta

2012-04-26 i Seniorlagens blogg / Herr

Imorgon, fredag, är det dags igen. Då är det seriematch och Uddevalla IS står för motståndet. Efter förlusten senast är det ett revanschsuget Vallen som åker upp till Uddevalla. Vi ska ge dom en otroligt tuff match.

Efter en "väldigt" akrobatisk spark lyckades ”PG” sträcka sin baksida igen och är inte tillgänglig för spel imorgon. Jag blir inte orolig för detta eftersom vi har fler duktiga spelare att sätta in på plan. En som vi absolut inte behöver oroa oss för är vår sprallige, men ack så säkra, kapten Jonathan ”Jonis” Thebrin Olsson. Jonis styr och ställer framför Mikael ”Cech” Frick.

Med dessa två bakåt så inbringas ett lugn i laget och med våra två sylvassa kantlöpare, Martin Rane och Martin Oak, har vi chans till snabba omställningar som jag hoppas Uddevalla IS ska få smaka på.

Om motståndarna har jag inte jättebra koll, men vi kan absolut räkna med en tuff match. Troligtvis ännu mer fysisk än matchen mot Grebbestad IF. Uddevallalagen håller allt som oftast en hög nivå och det gäller att vi är på tårna och verkligen skärpta när vi går in på planen. Det var också någon som viskade i mitt öra att Uddevalla IS hade fått in några nya duktiga spelare. Detta återstår att se.

Se nu till att ladda ordentligt till denna matchen, och alla andra matcher med för den delen, så ska vi se till att vi återvänder hem med tre poäng.

OBS!! Glöm inte ”Happy faces”.

// #9