Headerbild

Dam - 27 april, inför Astrio hemma

2012-04-27 i Seniorlagens blogg / Dam

HEMMAPREMIÄR. Min allra första seriematch på hemmaplan i den blåa Vallentröjan. Pissvädret ställer däremot till det och vi får spela ute i Varekil på Ängö Schakt Arena i stället för på Ekarvallen. Men nu i vinter har det nästan varit som vår hemmaplan ..

Det är något speciellt med att det heter ”hemmaplan”. Och att motståndarna på lördag åker från Halmstad gör ju oss ännu tryggare i att det är hemma vi ska spela, även om det inte är på Ekarvallen. Nu kommer även alla ”Vallen-fans” som har sparat sig till serien, komma och heja fram oss, igen! Och alla ”Vallen-fans” som har följt oss hela kalla försäsongen kommer också vara där. Jag hoppas att alla är där!!

Efter söndagens förlust mot Mossen med Vallens IF 1, och lördagens orättvisa poängtapp mot Kroppefjäll med Vallens IF 2, är vi nu åter taggade. Kanske ännu mer taggade! Astrio och Valbo ska så sota för förra helgen. De ska få känna på ett Vallens IF som är sugna på 6 goa, härliga poäng.

Däremot är det inte så enkelt som det kanske låter. Vi VILL ha hem 6 poäng. Men först ska vi spela om dem, 180 minuter +  tillägg. Det är 90 min x 2 som kan gå hur som helst. Vi har ju trots allt sett på Blåvitt i år? Det räcker inte bara med snyggt spel och hur många målchanser som helst, för i slutändan är det laget som har gjort flest mål som åker hem med tre pinnar. Och när matchen startar har båda laget ett poäng var. 

I vilket fall som helst så ska vi gå ut på Ängö Schakt Arena två gånger denna helg, och vi ska gå ut för att vinna. Vi ska gå ut och spela så bra som bara vi kan. Vi ska göra allt, för oss själva och för varandra. För er och för alla andra. För att vi älskar fotboll.

Hoppas att ni är med oss då!

FÖR BAKOM VARJE VALLENSPELARE STÅR DET ALLTID EN TILL!

Ses på lördag!!

/Madde