Headerbild

Herr - 28 april, UIS borta

2012-04-28 i Seniorlagens blogg / Herr

Denna matchen var, kan jag tänka mig, inte så rolig för den tillresta publiken. En regnig och kall ”0-0 match” och något vidare ”finlir” var det inte.

Matchen kantades av väldigt mycket långa bollar, främst från Uddevallas sida och det spelet behärskade de bra och gjorde det svårt för oss.

I första halvlek kändes det som om Uddevalla IS var mer ”hungriga” och vann väldigt mycket boll tack vare sin goda fysik. Vi i Vallen var steget efter många gånger tyvärr. Chansmässigt var det ganska så fattigt från båda håll, men Uddevalla skapade några få vassa chanser där Frick fick göra svettiga räddningar.

Andra halvlek börjar i samma anda som den första. Mycket långa bollar och sedan kamp om boll där många hårda dueller ägde rum. De sista 20 minuterna av matchen tog vi över mer och mer och fick igång lite spel. Det är synd att vi inte kommer igång från början.

En positiv injektion var Tony som i sin första, men absolut inte sista, Vallenmatch gör en bra insats. Sen måste jag också ge ”cred” till backlinjen som jag tycker sköter sig mycket bra mot deras ”Yao Ming”-spelare på anfallet.

En chansfattig  tillställning och båda laget går där ifrån med en poäng. Poäng är alltid en poäng men på lördag är jag otroligt sugen på 3 nya poäng och det hoppas jag alla i laget är med. Jag hoppas också att vi får igång spelet bättre med!

Nu har vi en go’ träningsvecka framför oss så nu laddar vi, redan nu, inför lördagsmatchen!

Och som vanligt... Glöm inte ”Happy Faces”