Headerbild

Herr - 4 maj, inför Högsäter hemma

2012-05-04 i Seniorlagens blogg / Herr

Tjena alla Vallen anhängare och ni som älskar att följa denna fantastiska klubb, ung som gammal, liten som stor, tjej som kille. Vid rodret att skriva inför matchen på lördag så fick jag äran att skriva några rader så skall försöka att hålla mig kortfatta

Har vart i Vallen sen 2006 och har i år skolats om till mittback där jag faktiskt trivs väldigt bra trots min korta längd (171 cm). Det går att lyckas som kort mittback med, bara att kolla på Fabio Cannavaro (171cm) som var en riktigt bra fotbollspelare för några år sedan i ett riktigt bra lag som gick och vann ligan igår. Men Real Madrid behöver vi ju inte nämna för mycket om nu.

Det har hänt mycket under min tid i Vallen som tex att vi har börjat få skägg, träningsvärk och hår på bröstet för några i alla fall. Men nog om detta.

Innan vi börjar gå igenom vad som hänt och vad som komma skall så vill jag även passa på att välkomna våra ny tillskott från Canada, Rhys, Cody och Cal. Som från och med igår var spelklara för oss och även skall göra debut på lördag. Welcome guys!

Vi är nu inne i omgång tre av serien och tar emot Högsäters GF på våran nuvarande men väldigt fina hemmaplan Nösnäsvallen. Efter en liten seg start i serien med en förlust i första matchen mot Grebbestad där vi tappade sista 20 min och sen tog en oavgjord nu senast mot ett fysiskt stark Uddevalla IS. Där första halvlek var tuff och vi aldrig riktigt kom upp till våran bästa kapacitet. Men ryckte upp oss i andra och sista 15-20 min i matchen så tar vi över mer och mer men lyckas inte trycka in bollen. Men även tar med oss det sista från Uddevalla inför lördags matchen.

Vet inte så mycket om Högsäter mer än att dom vann Dalslands 5:an och just nu efter två matcher har 0-10 i målskillnad. Är mycket farligt att underskatta så det tänker vi absolut inte göra utan tar detta som vilken match som helst. 100% fokus, koncentration och ''happy face''.

Det yttre förutsättningarna under veckan har vart fantastiska med gott väder och nyklippta gräsmattor. Men vi är trots allt mänskliga i Vallens IF och har kämpat med sjukdomar, men som nu börjar återhämta sig och det är mycket positivt!

Så efter två matcher utan en trepoängare och en grym vecka med bra fokus på träningarna och en grymt bra inställning till livet och fotboll, så kommer Högsäter få ett rent helv... ja dom kommer att få det tufft och det är inte kul att möta de blå marängerna när dom är som bäst.

Så välkomna till Nösnäsvallen på lördag kl 15 så hoppas vi på skönt väder och en riktigt bra match.

Kapten Jonis #05