Headerbild

Dam - 4 maj, inför Böljan hemma

2012-05-04 i Seniorlagens blogg / Dam

Imorgon är det dags att inviga den nya iordning gjorda Ekarvallen. Andra hemmamatchen, men äntligen den ”riktiga” hemmapremiären på vår ”riktiga” hemmaplan. Jag säger det alltid, men det är alltid sant, vi är taggade till tusen.

Efter två matcher i årets serie har vi redan hunnit lära oss mycket. Bland annat att domarna inte kan offside, att vi måste spela bättre första halvlekar och hur vårt system ska se ut, med tanke på våra kvalitéer.

Mossen och Astrio var två helt olika lag på alla sätt och vis, och nu ska vi stöta på ännu ett lag som vi (inte jag i alla fall) har så mycket koll på. Det enda vi vet om Böljan är att Jessie spelar där, vår konditions och snabbhetstränare. Spännande.

En vecka som innehållit gott väder, brända kroppar, bra planer, glatt humör och bra träningar kan väl bara leda till en enda sak? Nämligen, ett Vallens IF som går in från start (från minut 1) och krigar för varandra och spelar sitt spel. Blir det så, så kommer det att bli en rolig dag imorgon!!

Nu taggar vi inför morgondagen och vi hoppas på att så många som möjligt kommer att komma och heja fram oss till vår andra trepoängare!!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och vi ses goa och glada på Ekarvallen imorgon!

/Madeleine