Headerbild

Herr - 13 maj, Svarteborg/Dingle borta

2012-05-13 i Seniorlagens blogg / Herr

Matchen mot Svarteborg/Dingle var en välspelad match. Många bra närkamper och en bra spel långa stunder.

I första halvleken var det många närkamper och Svarteborg/Dingle gav ett tufft motstånd.

Ställningen efter första är 3-1 där vi har tagit ledningen med 0-1 genom en skarvnick från Hampus Andersson. Därefter var det Svarteborg/Dingle som stod för målgörandet i halvleken. Deras 3 mål kändes väldigt ”billiga” och känslan i halvlek var att vi kunde vända på det här.

Andra halvleken var ett större bollinnehav ifrån vår sida och Svarteborg/Dingle kändes ganska trötta, vilket gav oss mer ytor att jobba på. 3-2 kom på straff, tagen av mig faktiskt, efter lite panikartade ”dribblingar” i straffområdet.

3-3-målet var en härlig löpning från Joakim Hartwig som kunde på ett helt enastående och akrobatiskt vis, sett till hans tidigare uppvisningar i vighet, snyggt styra in bollen efter ett inlägg från Robin Bäckman.

Matchen i helhet får godkänt från vår sida men tyvärr gör vi det lite för enkelt för dom på deras 3 mål och det straffar sig när man summerar det hela.

Skönt, som Tony brukar säga, att vi lyckades få igång vårt spel igen och nu hoppas jag vi kan hålla i detta även nästa match.

Nu är det en veckas träning och sen väntar en tuff match mot Stångenäs AIS.