Headerbild

Dam - 18 maj, inför Torslanda hemma

2012-05-18 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

På lördag är det dags för 5e omgången i årets serie… Så fort det har gått? I alla fall vi kommer att gå in med 1 seger, 1 lika och 2 förluster.

Torslanda har 3 segrar och 1 förlust i bagaget. Men vi har all chans i världen att ge dem en rejäl match, och kanske till och med ta 3 poäng. Torslandas förlust var mot Nittorp, ALLT kan hända i årets serie.

Torslanda är ett av de få lag som man känner igen i årets serie. Vad jag kan komma ihåg av dem så är det en bra blandning av spelare där, snabba, starka och de har tidigare varit bra på att göra många mål. Däremot har de bytt tränare inför säsongen och kan mycket väl bytt in och ut många spelare, och kanske också bytt ut ”sitt spel”. På lördag får vi se.

På lördag går vi för 3 poäng, som i alla matcher. Tydligen är detta med att skrälla mot Torslanda inget nytt för Vallens damer, förra säsongen vann de hemmapremiären mot just Torslanda IK. Sen dess har vi fått in några nya, och ut med några andra – säkerligen liksom Torslanda. Så varför, varför skulle vi inte kunna sitta på lördag kväll, kolla på Champions League finalen och njuuuuta av 3 poäng? 3 poäng som kan lyfta oss två placeringar i tabellen? Hur gott hade inte det varit då.. Galet vad taggad jag är för att få dem!

Tagga tagga tagga.
Vill dela med mig av en sak som jag fann här hemma. Denna skrevs på Träningslägret i Danmark i år.
”Vallens tjejer Vit och Blå, Sveriges stolthet är vi då.
Kör en fordbil görs med stil, ligger alltid i ”köttar”-fil.
SIF:s dam, foten lam, spelar fotboll som är tam.
Barbie Girl inte med på banan, när vi hissar den blåvita fanan
VALLEN VALLEN VALLEN”
- Vinnarramsan för oss eller?
- Skriven av ”inkilningsgruppen” - nykomlingarna (inkl. mig)
- INGEN HADE VÄL GLÖMT? :O

Ses på lördag gott folk!!

/Madde