Headerbild

Dam - 21 maj, Torslanda hemma

2012-05-23 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Efter en relativt trög uppvärmning startar matchen. Torslanda öppnar avvaktande och vi utnyttjar detta. Vi spelar loss bollen och Linhem får den snett från vänsterkanten och 1-0 efter 7 minuter.

Vi fortsätter kämpa för varandra, och nej, skönspel kanske inte var dagens ledord. Efter 25 minuter har Torslanda arbetat sig in i matchen och kommit på 3 vassa avslut som Linnea avstyrt.

De sista minutrarna i första bli svettiga när Torslanda flyttar fram sina positioner, men vi ger oss inte och halvleken vinns av Vallen. Men en fotbollsmatch har två halvlekar.

Andra halvlek tappar vi geist och spelar mycket en och en. Torslanda utnyttjar och trycker på för kvitteringsmål. Backlinjen rensar boll men får tillbaka den lika fort känns det som. Även om kämpar och sliter lyckas bolljävlen ändå landa framför fötterna på rättvända Torslanda spelare. Efter ca 25 minuter kommer en Torslandaspelare runt på vår vänsterkant och sätter 1-1 vid stolpen (som det ser ut där jag sitter).

Jaha, skulle vi växa eller sänka oss? 7 minuter kvar av halvleken tar Torslanda ledningen med 2-1. Även om vi flyttar fram spelare får vi ingen kontroll på bollen och Torslanda vinner 2-1.

Sett till det hela kan vi alltid diskutera avblåsningen när deras mittback skriker efter kontakt med Lisa. Man kan tycka och jag tycker då vi har bollen och skall få tillbaka den. Men nej... Nu är det en petites och jag kanske skriver i affekt. Men fan, TUR anyone? Nej.

Visst vi skulle varit nöjda med en pinne, Men när vi genomför en bra första halvlek känns det så jävla snöpligt att förlora. Vi har inte det där självförtroende som infann sig under träningsmatcherna. kan vi bara komma åt det skall Norvalla få bita i det sura äpplet, tummis på det!

Plus går den här matchen till Linnea i mål, lugnet själv och Helena för sitt slit.