Headerbild

Dam - 26 maj, inför Norvalla borta

2012-05-26 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Ja, idag spelas en "botten-match" mot förra årets seriesegrare IF Norvalla. Det tål att sägas igen, div.2 Västra Götaland är en underlig serie.

Vad vet vi om Norvalla? Maja Johansson, ex-allsvensk och ex-Vallens If, spelar där. En tuff och snabb spelare som kommer bli en mumsbit för vår backlinje, förhoppningsvis i alla fall ...

Vad som gått grus i maskinieriet för Norvalla kan vi tyvärr inte svara på. Vi ska erkänna, vi har rätt dålig koll på Norvalla, vilket jag tror kan gynna oss idag. Vi utgår från att Norvalla vi möter idag är det lag som vann serien förra året. Vi kommer kämpa och ta hem 3 poäng.

Värt att notera från förra året är Norvallas enda förlust på höstsäsongen (?!) skedde på Ekarvallen efter en kämparinsats av samtliga spelare.

Hur ser det ut för oss själva då?
Då det är Cup Kommunal saknar vi Linnea, Sonne och Backman. Då Sheriffen inte vågar, (med all rätt) inta position mellan stolparna föll valet på Malin. Inga problem här inte, Deromematchen och vinsten i den blev oerhört avgörande förra året, och vem stod i mål då? Jo, Mallan Brallan!

Solen har visat sig hela veckan lång, varmt har det varit och på matchen i måndags för lag 2 kom det att spela en avgörande roll, men inte idag. Nu har vi alla fyllt våra kroppar med bomber, granater och vatten.

Bakom varje Vallenspelare står en till!

Vi skall ha med oss 3 poäng idag!!

// Nea