Headerbild

Dam - 30 maj, Falkenberg hemma

2012-05-30 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Visst det blev ännu en förlust hemma mot Falkenberg, men j-ar!

Jag tycker att Ni, spelare, sammanfattade det bra efter matchen "det var okej att förlora, vi hade roligt på planen och vi gav inte upp".

Ser man till matchen, ja den blev 15 minuter försenad pga att Falkenbergsspelare satt fast i bilkön i Göteborg, dock inget som störde oss. Vi genomförde en mycket bra uppvärmning. När matchen drog igång pressade Falkenberg på vår vänstra sida, Malin och Emma fick en lite chockstart. Men vi redde ut det relativt bra.

1-0 målet kom efter ett inlägg, 2-0 målet på en frispark, ca 22 och 26 minuten. Men vi vek inte ner oss. Vi fortsatte producera, även om Falkenberg hade övertaget lyckades backlinjen parera tillsammans med Linnea.

I paus pratar vi och rättar till det fel som uppstått, mycket positivt och vi kommer ut med en "jävlar anamma". 3-0 för Falkenberg är en fast situation där vi, en av få gånger inte räcker till. Minut oklar!

Det som händer efter målet är att vi tuggar ner oss i gräset och kör och har spelövertag för första gången, det höll matchen ut. Dessvärre råkar Linhem ut för en skada, knänt, status oklar.

Vi trycker på och forcerar sista minuterna och det räckte för att spräcka nollan, Helan kämpar sig till 3-1.

En bra genomförd match, det var roligt att spela, nu ska Halmia sota för förlusten idag. NU VÄNDER VI!

Pigga inhopp av Olof, Sonne och Astrid, stolta ledare idag!