Headerbild

Herr - 8 juni, inför Ed borta

2012-06-08 i Seniorlagens blogg / Herr

Bättre sent än aldrig. Tjena alla anhängare ber om ursäkt för att det inte har dykt upp några uppdateringar det senaste men tyvärr så har de försvunnit i vårt effektiva passningsspel under matcherna.

Men kort om matcherna kommer här:

Viken – Vallen: En tuff och jämn kamp där passningsspelet ser riktigt bra ut och vi fortsätter att utvecklas. Vi sätter inte våra chanser och har domsluten i mot oss. Visst kan man skylla på mycket men det är sant. Dock kan vi inte ta ifrån att Viken var ett riktigt kämpande lag och tog tillvara på sina två chanser och gjorde dessutom snygga mål. Matchen slutar 2-1 till Viken. Där Andreas Kron gör vårt mål på straff.

Vallen – Kungshamn: Här gör vi våran absolut bästa match för säsongen tycker jag personligen. Där vi blandar fina kombinationer i anfallspelet och har bra koll bakåt. Dock sätter vi inte våra chanser och därför inte går från matchen med 3 poäng. Kungshamn gör ett riktigt snyggt mål i första från ingen vinkel alls och vi gör vårt i andra på hör och häpna en fast situation ala Andreas Kron.

Under veckan har vi tränat på som vanligt fast med Sanna vid rodret vid två av tillfällena då Peter inte har haft möjlighet att deltaga. Imorgon är det Ed som står för motståndet som har placerats sig på en tredje plats i tabellen och verkligen har fått igång sin målskytt Almir Aldzic som senast stod för 3 fullträffar och leder skytteligan i div.4. Dom har dessutom 14 poäng och har öppnat mycket starkt. Vi i Vallen hoppas givetvis att deras plan är lika fin som den var förra året vi var uppe och spelade där. Det vill säga fruktansvärt bra!! Så vi ser fram emot en go match imorgon klockan 15.00 på Bergslätt IP.

Vad gör vi, nu kör vi!
Kapten Jonis