Headerbild

Herr - 15 juni, inför Skärhamn hemma

2012-06-16 i Seniorlagens blogg / Herr

Frustrationer och irritationer spirar i kroppen just nu. Men det har inte med vårat lag att göra utan det har med Sveriges landslag som precis i denna stund är utslagna ur EM.

Man kan snacka länge om detta lags insatts i EM och trots ett nederlag så reste de sig från Ukraina matchen men det räckte dock inte. Detta är dock borta tills imorgon då årets första derby skall spelas!

Imorgon, lördag, så tar vi emot Skärhamns IK som låg i div.1 för bara några år sedan men tyvärr har tappat spelare och även hamnat i div.4. Det är ett kämpande lag med två riktigt vassa spets spelare i Niclas Löfvgren som jag sett en del i Ljungskile innan och även den snabbe Jorge Köning. Dessa två har bidragit mycket till Skärhamns frammarch i fyran. Så det blir att bita i för de vita marängerna.

Efter en go seger i förra matchen så har vi tränat på bra under veckan som vanligt med mycket avslut som träning. Dock är vi ännu inte riktigt säkra på vart matchen skall spelas då vädrets makter inte är med oss just nu. Men vi utgår från Ekarstadion kl 15.00! Årets första derby står för dörren och det skall bli riktigt kul att spela.

Vad gör vi, nu kör vi!

Kapten Jonis