Headerbild

Dam - 21 juni, Mossen hemma

2012-06-25 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Då var det dags igen ... - Mossen stod för motståndet hemma på Ekarvallens B-plan på onsdagen. Med ännu en spelare på skadelistan så blev det en hel del förändringar inför matchen.

Vi räknade med att det skulle bli lite utav en krigarmatch, där vi skulle vara det mer defensiva laget. Detta med tanke på vad som hände nere i Göteborg i seriepremiären, 6-1 då, det ville vi inte skulle upprepas.

Det känns som om vi har blivit bättre och bättre för varje match. Själva tycker vi inte att tabellen riktigt visar hur bra vi egentligen är. Det var med denna attityd vi gick in i matchen. Vi ville visa Mossen att vi kan så mycket mer än vad vi visade tidigare i vår. Och det gjorde vi. Jämfört matchen nu och då så var det en stor skillnad, inte bara resultatmässigt – utan även också spelmässigt. Vi har mer skott mot mål, och mer i anfallsväg överhuvudtaget. Vi har några bra kontringar, frisparkar och även vanliga anfall där vi känner att vi faktiskt har chansen att göra ett och annat mål. Mossen har även de ganska bra lägen. Och i fotboll kan allting hända.

Mossen är det lag som får in det viktiga 1-0 målet. Men denna dag så går det inte 5-10 min innan andra målet rullar in bakåt. Istället fortsätter vi att spela vårt spel och försöker allt vad vi kan för att istället göra 1-1. Vilket tyvärr aldrig händer. I andra halvlek får Mossen, turligt, ännu ett mål, 2-0, vilket också blir slutresultatet.

Skillnaden från nu och många andra matcher är att Vallens damer inte tänker ge sig. Vi vet att det krävs mycket för att klara av det vi vill just nu. Men vi har inte gett upp. 2-0 mot serieledarna är ändå ett helt okej resultat, och jag är stolt över hur vi blir bättre och bättre för varje match. Trots otur, skador och allt annat som spelar in. Vi gör det för varandra! För att vi älskar fotboll.

Nu hoppas vi bara att resultaten ska gå till vår fördel i resterande matcher också...

30 juni är vårens sista seriematch för div.2 laget, denna är borta i Halmstad mot Astrio. Ett lag som vi verkligen vill vinna mot, men då krävs det att vi spelar och kämpar som vi gjorde i onsdags. Vilket vi naturligtvis ska göra allt för att göra, såklart!

Börjar ladda redan nu..... :)
Men innan lördag har vi derby mot SIF på onsdag (div.3).. SPÄNNANDE!! - BE THERE!

// Madde