Headerbild

Dam - 27 juni, inför Astrio borta

2012-06-27 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

På lördag är det dags för sista matchen på våren, innan ett litet sommaruppehåll kommer. Matchen spelas mot BK Astrio som spelar nere i Halmstad.

När vi mötte Astrio tidigare i våras på hemmaplan (eller rättare sagt ute i Varekil) så kommer jag ihåg matchen som en ren skitmatch från vår sida. Vi blev bättre ju längre matchen led, och kunde till slut vinna med 4-2. Nöjda med resultatet med inte med spelet. Nu ska vi gå in från start med att det är vi som vill mest, och vi vill vinna!

Som vi har sagt på träningarna är vi ett helt annat lag nu än då. Vi har fått många delar att falla på plats och vi blir bättre med varje match. Tabellen visar inte dagens form på Vallens damer, det visades senast när vi föll med 2-0 hemma mot serieledarna Mossen.

Men.... även om vi är bättre nu än i våras så betyder det inte att det blir en lätt match. Astrio har säkerligen också de blivit bättre. De har bland annat kryssat mot både Böljan och Falkenberg.

Astrio är i lika stort behov av tre poäng som vi är, därför kan jag lova att det kommer bli en grym kamp nere på Söndrums IP. En kamp där alla vill vinna! Hoppas verkligen att många åker med de cirka 20 milen för att se en bra och underhållande damfotbollsmatch.. :)

Det är ett grymt taggat Vallens IF som åker ner till Halmstad på lördag för att spela sista matchen för våren. Nu j*vlar ska det liras!!

//Madde