Headerbild

Dam - 1 juli, Astrio borta

2012-07-01 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Det finns en känsla som slår det mesta. Det är en känsla som gör en glad och stolt. Känslan av seger är ju helt underbar. Kommer smaka på denna känslan hela sommaren!

Vi åkte ner till Halmstad med förutsättningarna att tre pinnar var oerhört viktigt. Hade Astrio vunnit hade de ryckt ifrån oss lite, och vann vi skulle vi börja närma oss de andra bottenlagen.

Ja, gissa hur det gick nu då? Som om ni inte redan visste. När vi gick in i omklädningsrummet efteråt sattes segerlåten på. Jag fick till och med bestämma, och det blev min favorit från Eurovision Songcontest – Zaleilah – Manding. SEGERN VAR VÅR!!!

Det är så jäkla gött att vinna att man bara vill prata om det hela tiden... Men om vi ska återgå till matchen nu då.. Hur var den? Studsig, kontringsspel, många målchanser – för båda lagen. Däremot efter 25 minuter stod det 2-0, till vår fördel! Sonne gör första, hon får en perfekt slagen frispark av Frida och kan bara peta in bollen bakom målvakten. Andra kommer på en liknande situation, utan att detta var ingen frispark. Backis slår en långboll bakom baklinjen, jag – Madde, springer, petar förbi målvakten och rullar in andra målet. Efter 45 minuter står det 1-2.

Andra halvlek börjar ännu bättre och med en kvart kvar att spela har vi hunnit göra 3 mål till. 5-1. Madde och Lisa x 2. Ett av målen blir på en hörna, och ett annat på retur på en frispark som är riktigt bra slagen av Linn. Tyvärr så är det, de där med sista 15 minutrarna..... Vi hinner släppa in 2 mål även i denna matchen. Onödigt. Men SKIT SAMMA – vi VINNER juuuuu!! :)

Idag studsar bollen hej vilt! Men vi gör det bästa av situationen och får med oss 3 poäng. Happy face! Trots att vi inte gör en av våra bästa matcher idag så likas vi göra mål och vi förtjänade att vinna. Inte orättvist alls!

Nu närmar vi oss de andra lagen i tabellen. 1 poäng upp till Astrio och 9 poäng till 6:e platsen. Däremot går vi nu på ett litet sommaruppehåll i 2,5 vecka. Men efter det så laddar vi om på nytt. Hur gott hade det inte varit att faktiskt lyckas klättra de där placeringarna i tabellen som faktiskt krävs?

Tack ALLA som har följt oss under vårsäsongen, vi hoppas verkligen att ni ser vår ”slutkamp” till höst!!
Ni behöver inte vara oroliga, nästa match är redan den 24 juli!