Headerbild

Dam - 8 augusti, Böljan borta

2012-08-10 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

I söndags fick vi känna att hösten var i gång på riktigt. Match mot Böljan i en värme som vi inte har fått se mycket av denna sommaren, trots detta blir det en mycket spännande match i 90 minuter.

Vi åker till Falkenberg med en spelidé, alla spelarna på planen vet om sin uppgift och när matchen väl drar igång så tar alla tag i sin uppgift precis som det var sagt innan. Vi springer och sliter för varandra, allihop!

Vi får några riktigt bra målchanser, men när man är ett bottenlag har man ingen flyt med sig. 0-0 i halvlek, trots (antagligen) årets bästa halvlek. Men tyvärr så var det ju inte riktigt slut där, som Christer sa - "Det är tyvärr 45 minuter kvar".

Ja, trots att vi verkligen gör jobbet för varandra denna dagen så räcker det inte riktigt till. Lisa faller - frilägesutvisning för en i Böljan. Till vems fördel? Böljan trycker ner sin spelfördelare (vår löptekning/konditionstränare Jessie) till backen och börjar slå långbollar därifrån. Vi fortsätter med vad vi vet att vi kan och vi vill verkligen få utdelning.

Matchen slutade tillslut 2-0 via två frilägen. Surt sa räven. Vi var verkligen värda poäng en dag som denna. Och jag tror, att alla som var där och såg matchen säger det samma!!

BRYT IHOP OCH KOM IGEN!!
Madde