Headerbild

Dam - 30 augusti, inför Falkenberg borta

2012-08-30 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Serien börjar lida mot sitt slut. Bra och tråkigt. Efter en säsong som denna behöver man nog lite ledigt, för att få en ny chans att nästa år visa vad vi kan.

Vi är en sådant ungt lag, att vi har stor potential att utvecklas. Inte bara inför nästa år och säsong, utan även inför varje ny utmaning och match som står i tur på schemat. Trots alla våra förluster i år har alla spelare utvecklas på sitt sätt.

Jag själv har väl lärt mig att bryta ihop och komma igen. För efter varje match vi förlorat har jag alltid varit lika sur, för jag hatar att förlora. Men jag tar denna ilska och går in i nästa match med en sån jäkla vilja att vinna att jag tror att jag kommer koka över av viljan. Jag tar det negativa och försöker göra det till något positivt. Vinner vi, så tar jag det positiva och försöker göra det ännu positivare!

I lördags vann vi mot Norvalla. Vi ligger fortfarande sist i serien och chansen att få gå med upp i division 1 finns inte. Men vad gör det? Varför ska man alltid diskutera vart vi ligger. Nu vann vi, och det gjorde bland annat att Norvallas chanser att få gå med upp i division 1 blev väldigt små!!

Vi vann, och att vinna är det bästa som finns. Även om man ligger sist i serien, spelar i B-laget eller i U-laget. Segersötman smakar alltid lika gott!

Vi åker imorgon, fredag 31 augusti, ner till Falkenberg ännu en gång. Denna gången är motståndet just Falkenberg, på samma plan som vi spelade mot Böljan i början av månaden. Vi åker ner med tron på oss själva att vi kan klara det. Vi har insett att inget lag i serien är omöjligt, detta trots att vi bara tagit poäng mot bottenlagen. Vi har varit nära att ta poäng mot topplagen flera gånger i år. Men vi har inte riktigt räckt till. Även om vi gör en bra match så är vi inte alltid tillräckligt skarpa i våra avslut, och bollarna rinner igenom lite för lätt i bland bakåt. Det är små detaljer, och vi börjar närma oss.

När jag tänker tillbaka på matchen hemma mot Falkenberg i våras så vet jag att alla kom men en bra inställning då. Om jag inte minns fel så låg Falkenberg ännu högre i serien då, än vad de gör nu. Vi ville minsann visa dem att vi kan vi också. Vi kämpade och slet som ett lag och efter matchen var vi nöjda över vår prestation. Då blev det förlust 1-3. I morgon är det en ny match, 90 minuter och 0-0 från start. Falkenberg spelar för sin överlevnad och vi spelar för att vi tycker det är så oerhört roligt.

Det är dem som har pressen på sig. Ingen tror på oss, mer än vi, alla i Vallens IF och vår kära publikskara som åker land och rike för oss. Vinner vi klättrar vi förhoppningsvis en placering i tabellen och Falkenberg får ännu mer press i sista omgångarna (beroende på andra resultat i serien).

Visst vi har inte mycket att spela för. Men om jag fick sätta ett mål idag, ett mål för slutet av denna säsongen, så skulle jag vilja säga att vi ska försöka att inte hamna sist. Vi har chansen att faktiskt klättra både 1 och 2 steg. Så jag tycker att vi ska försöka göra det!!

Jag hoppas vi ses taggade och segerhungriga nere i Falkenberg i morgon! En perfekt avslutning på en tråkig arbetsvecka? :)

KÄKA TAGGTRÅD!!!!

//Madde