Headerbild

Dam - 10 september, Halmia borta

2012-09-11 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Årets sista och längsta bortamatch blev inte lika lyckad som vi önskat. Efter en lång bilresa var vi äntligen framme nere i Halmstad på Halmstad arena. En otroligt fin anläggning! Där fanns allt som man kan tänka sig, från fotbollsplaner till gym till bad

Första kvarten började vi riktigt bra, men vi gör inget mål och Halmia kan istället ta ledningen med 1-0. Där händer något. Något som man helst inte vill prata om. Vi har gjort riktigt dåliga matcher i år, och trots resultatet så är inte denna en av dem. Om vi jämför denna match med Norvalla borta till exempel. Men ändå, vi släpper till slut in 6(!!) mål. Och gör 0.

Vi lyckas få några fina anfall i främst första halvlek, däremot är vi inte tillräckligt bra på sista tredjedelen och målen uteblir ännu en gång. Det är tung och frukansvärt tråkigt.  Ännu en gång så får vi bryta ihop och komma igen!

Vi själva vet exakt varför vi åker ur serien i år. Det handlar inte om att vi har sämre fotbollsspelare än de andra lagen, utan det handlar om hur många som VILL träna. Vi vet om det. Men vi ger ändå inte upp. Även om resultaten i år kanske säger en helt annan sak.

Nu har vi bara en match med A-laget kvar, mot Qviding på lördag. Jag vill bara säga att vi inte har gett upp. På lördag, hemma på Ekarstadion, så vill vi ta årets sista trepoängare – vi ska göra allt gör att lyckas med det.

I söndags vann andralaget borta mot Hamburgsund. Alltid lika kul att vinna!!


/Madde