Headerbild

Herr - 17 april, inför Herrestad hemma

2013-04-17 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Säsongspremiär - Äntligen är väntan över! På lördag är dags! Allt slit vi har lagt ner ska äntligen få sättas på prov i första seriematchen 2013 och som motståndare står Herrestad AIF. Jag har ingen aning om hur deras försäsong har sett ut men däremot kan

Vi började försäsongen med en helt ny tränare och en bra uppslutning. Med Jonas kom en hel del ny alternativ träning i form av Power-yoga, Zumba, och boxningpass! Bra träning som vi fått många dagar av träningsvärk från helvetet om man nu ska citerar Coach J. Men också många skratt. (Mr. Eks zumba).

För att följa upp all träning och för att få lite bättre koll på oss själva åkte vi till Rimnershallen och gjorde cooper- och snabbhetstest. Att segraren på coopern var Jocke tror jag inte någon var så förvånad över.. Men Mr. Rolf-Robin, vad hände där? Han tog ut sig såpass mycket när han jagade Rane att han försvann resten av försäsongen!

Träningsmatcherna började närma sig och vi började träna på konstgräset i Kode. Strax därefter trädde Marcus in som ena halvan i "Jonas och Marcus radarpar". Matcherna drog igång och träningsnärvaron ökade successivt och det kändes lite som att ju närmare seriestarten vi kom ju fler blev vi på träningarna och ju bättre kvalité blev det på dem.

När det äntligen var dags för träningsläger i Danmark så dök till och med Rolf-Robin upp igen. Skovlunde lämnade vi en seger rikare och med en riktigt go lagkänsla! Valla stod som motstånd i sista träningsmatchen som vi vinner med 4-3. Vi är nu obesegrade 4 matcher i rad och det är en trend vi ska fortsätta på! Vi vet alla vad vi skrev som mål för laget den här säsongen och nu är äntligen dags att visa att vi är ett lag att räkna med!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Victor