Headerbild

Herr - 21april, Herrestad hemma

2013-04-21 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Så sjukt gött! Första matchen i serien avklarad och vi vinner med 4-1! Vi kliver ut på plan och gör en riktigt bra match sett över 90 minuter.

PG öppnar målskyttet i slutet av första halvlek. Vi vinner bollen på egen planhalva och hittar upp till Tobbe centralt som lägger en perfekt passning ut på vänster flanken där PG kommer fri och placerar kyligt bollen i bortre hörnet.

Andra halvlek drar igång och det tog inte lång tid innan vi skulle öka på ledningen genom Tobbe som dundrar in bollen efter att han kommit fri.

3-0 kommer genom Rane som helt enkelt bestämmer sig för att knorra in en hörna, enkelt! Dom reducerar till 3-1 på en straff! El capitano tvingas ta en 50/50 tackling i straffområdet mot en fri spelare i Herrestad. Inget att snacka om!

Hampus sätter spiken i kistan när han snyggt rundar deras målvakt och lägger in slutresultatet 4-1.

Etta i tabellen efter första omgången och där uppe ska vi stanna ett bra tag till! När vi nästa vecka åker till Bergslätt IP för att ta tre nya poäng så ska vi visa varför vi är obesegrade i fem raka matcher!!