Headerbild

Dam - 25 april, inför Viken hemma

2013-04-25 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Man måste tro för att vinna!:) Jag tror på oss, jag tror inte att det finns något lag som kan rubba oss när vi är på rätt humör. Vi är Vallens damlag, inga man bara vinner mot.

Mot oss ska man kämpa och slita – och ändå räcker det inte alltid till! Jag tror på vårt lag, på Jibban och Co:s idéer!! Och jag vet, att om alla i laget och ledarstabben tror på oss, vi tror på oss själva, kommer vi bli fruktansvärt äckligt bra. :-)

Vecka två…. Ny vecka med nya matcher. Nytt fokus på nya poäng som står på spel. Ja, på lördag är det hemmapremiär för Vallen IF dam. Hemmapremiär på en grön, upplyst, kär men kanske inte så ”hemmaplanig” plan… - Kode IP.

Vi har tränat på Kode sedan januari, men har inte spelat en enda match där sedan den 30 september förra året. Detta gör inte att vi inte trivs, för alla som var där då vet att det var en match att minnas. Vi vann mot Kroppefjäll med 7-0 i sista matchen för säsongen 2012! En tuff säsong som avslutades på ett fruktansvärt bra sätt. OCH, det var egentligen bara en början, en början på det vi håller på att bygga nu!! Tänk på det tjejer….

Därför ska inga lag underskatta oss på ”hemmaplan”, för fram till sommaren är det vår hemmaplan. Så det är alltså dags för HEMMAPREMIÄR x 2!!!

Nu går vi in i med självförtroende och fokus till helgens två matcher. Viken (div 2) på lördag och Frändefors (div 3) på söndag. Jag vet inte så mycket om något av dessa lagen faktiskt. Frändefors har jag nog aldrig mött. Jag var dock med i hemmamatchen mot Viken i division 3 förra säsongen. Förlorade med udda målet då, om jag inte minns fel. Därför täcker jag endast uttala mig om att vi vet, att vi är bättre nu!!

Vi fokuserar på oss själva och inte på motståndarna i första hand. :-)

Vi ses på Kode IP, kl 15.00 på lördag (27 april), och samma plats kl 16.00 på söndag (28 april).

Hoppas på publikrekord! Jag vet att mina föräldrar kommer stå där i alla fall!!

TAGGA NU VALLEEEN!!!

//Madde