Headerbild

Herr - 26 april, inför Ed borta

2013-04-26 i Seniorlagens blogg / Seniorlagens blogg

Efter en grym start på serien är det dags att tagga till igen, på lördag står nämligen Ed för motståndet. Läget i truppen är på topp och i princip hela truppen är igång så det har varit riktigt trångt både i omklädningsrum och på plan under veckans tränin

Allvarligaste skadan för tillfället drog coach Björk på sig när han på tisdagsträningen skulle briljera i kvickspelet. Helt oattackerad föll han skrikandes ihop som ett korthus, de flesta trodde på filmning men efter sjukhusbesök så visade det sig att ledband, ligament och fästet till hälsenan hade fått sig lite smällar.... gamla gubbar skall hålla sig vid sidan av planen.

Till våra motståndare Eds FF som startade säsongen med en 2-0 förlust mot Viken borta. De slutade en poäng före oss i tabellen förra året men som vi har en riktigt bra bortastatistik mot de senaste åren 2009 och 2010 slutade matcherna 2-2, 2011 med vinst 2-0 och förra året gjorde vi nog vår bästa match mot just Ed borta där vi fick med oss 5-1 hem, målskyttar då var Kron 2, Rane, Hampus och Tony. Höstens hemmamatch slutade det 3-3 där scorade Porse, Hampus och Rane.

Noterbart är att de fyra målen mot oss gjordes av Eds Johan Månsson som vi får se upp med i lördagens möte. Därutöver har de även en vass målskytt i Almir Aldzic som gjorde 19 mål förra året och som alltid är jobbig att försvara sig mot.

Vädret inför lördagen ser sådär ut med tanke på att matchen skall spelas på naturgräs, minusgrader natten till lördag och regnskurar under lördagen.. så det är bara att mentalt förbereda sig på en krigarmatch.

Enligt Eds gästbok så är reservarenan Bölevallen om det inte skulle gå att spela i Ed och Bölevallen har vi goda minnen ifrån då det var där vi slog Stigen med 4-0 i premiären för 2 år sedan.

Om det är någon som inte vet var planerna ligger så kommer här en vägbeskrivning till Eds hemmaplan Bergslätts IP: http://goo.gl/maps/0ypNz och till Bölevallen: http://kartor.eniro.se/m/nVKPA

Avslutar den här bloggposten med ett klassiskt citat från pool legenden Bill Shankly: "Om du inte vet vad du ska göra med bollen, slå in den i mål och sen kan vi diskutera de andra alternativen."

Mikael Frick